.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Furious? - значи може някоя да ти лапа пишока или да ти гълта ТВОЕТО нещо, а ти не можеш собственото, дето дори не е като да ти го изплюе цялото в устата не е и като да е отишло от теб директно в устата ти... Може на теб да ти се доставя удоволствие, ама ти на момичето - не. За да взимаш трябва и да даваш.
    nigga stole my bike

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    За да взимаш трябва и да даваш.
    С това последното ме изгуби. Не трябва да даваш, очаквайки, че ще получиш. Когато даваш, не искаш нищо в замяна. Даваш, защото искаш. Той не иска. Това е.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    С това последното ме изгуби. Не трябва да даваш, очаквайки, че ще получиш. Когато даваш, не искаш нищо в замяна. Даваш, защото искаш. Той не иска. Това е.
    Да, така е, но все пак е гадно... Това той да не й прави френска ок, но дори да не я целува след като тя му прави...
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    По-хубаво да си измие първо зъбите ..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен
    Град
    <3
    омг :>
    Ако тя те накара да го направиш, как ще се почувстваш?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    ще я разбера, няма проблем ..
    това си е неин избор..
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сбъркана работа.
    И кое му е сбърканото?

Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    А защо не искаш?
    Просто не ми идва от вътре, а като не ми идва от вътре, няма смисъл да правя половинчати неща.

Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    гнус => 'думичката гнус' я има в речниците.
    Не, не е от гнус, както казах и по нагоре не ми се е приисквало затова.

Няма логика, ако е й е свършвал в устата, след това да я е гнус да ъъ преглътне. А и тя не е казвала, че тя не иска, за да я е гнус, а че той не иска. :>
    И не е странно, че някой от двамата не иска. :>
    Той ( както и другите с които съм го правила ) не ми е свършвал никога в устата, че да има какво да гълтам
    Иначе не го намирам за странно това, че не ми свършва в устата, не гълтам и тн, след като и двамата сме на едно мнение.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че казва, че не иска заради теб и душевния ти мир.
    Така обясняваше с месеци гаджето на една приятелка. Колко гадно му се виждало и не би и го направил. Сега го правят редовно.

ПП. Току що осъзнах, че редовно ми споделят какви ли не неща. о.О
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мисля, че казва, че не иска заради теб и душевния ти мир.
    Хахаха, ако моя ми беше казал подобно нещо, много щях да му се смея. Душевният ми мир ....

аре стига с'а
    хората се стемят към някаква реципрочност за добро или за лошо.
    може би за лошо, щото не е особено благородно, ама хората не сме благородни и добри, а сме просто себе си.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Хахаха, ако моя ми беше казал подобно нещо, много щях да му се смея. Душевният ми мир ....
    Не съм казала да ти го заяви в прав текст. Просто не иска да ти е кофти, че не правиш нещо, което му се ще и затова ти казва, че не му харесва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Иначе не го намирам за странно това, че не ми свършва в устата, не гълтам и тн, след като и двамата сме на едно мнение.
    Ама не го намираш за гадно/отвратително/гнусно, нали? Всмис... какво значи 'не ми се е приисквало'? На мен ако не ми се приисква, ще го направя заради него,защото ще искам да му е хубаво, ако не го намирам и за *гореспоменатото*. Няма да е и без желание, защото ще искам на човека до мен да му е хубаво. Т.е. може да ми е все тая от психологическа гледна точка, но ще ми се прииска да направя нещо хубаво за този до мен и от това ще се чувствам ок с всичко и ще ми е добре и на мен.
    Преди време бях провеела следния разговор:
    Той: Няма да го правя на човека, който обичам. (ставаше въпрос за свършването в устата и т.н.)
    Аз: О.о *стана ми мило, но и не бях съвсем съгласна* Ама мислех, че ви харесва.
    Той: Ти луда ли си?! Т'ва е просташко/етц. (нещо в тоя ред на мисли)

Тъй че всеки с предпочитанията и нагласата си де...
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш
    Да, значи. Правила съм го. И кво - мно'o ли си отворен?
    Малоумни сравнения правиш. Що нямало да ме изкефи трима негри да ми свършат отгоре?! Ми, представи си, едно е приятелят ми, друго са трима негри. Това е приятелката ти, не някоя долна курва.

Ениуей. Съчувствам ти, след като разгледах мненията ти. Ще се оправиш някой ден.

Това е ок според мен.
    Хората които не го харесват, не разбирам... от собственото им тяло ли ги е гнус?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, значи. Правила съм го. И кво - мно'o ли си отворен?
    Малоумни сравнения правиш. Що нямало да ме изкефи трима негри да ми свършат отгоре?! Ми, представи си, едно е приятелят ми, друго са трима негри. Това е приятелката ти, не някоя долна курва.

Ениуей. Съчувствам ти, след като разгледах мненията ти. Ще се оправиш някой ден.
    увстваи се спеицална ина4е не бих ти лафил ама днес ми е ден ис ъм в настроение просто форца уве от мен да знае тва с негрите беше сравнение 6тот о си4ки моми4ета които ми напомнят на теб маи са някви които са имат за красавици а не са и су6тите те искат да ги клатят по3ма наеджнъх някви извратени тройки свингове и нз си кво о6те 4е вие искате да ви изнасилват и нз си о6те кви фантазии имате ама типримерноне искаш да те размажах 4ма аманяма дда им даде6 да те омажат влицето нали хаха 6то 6тто не иска6 аре поздрави от мен и седни да зубкс6 4е май си 12 клас и има6 мадурка хаха
    п.с наистина ли вярава6 4е 6е се опрая маина мс мн ама си ми ску4на и няма лафя поеч е стбее

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    п.с наистина ли вярава6 4е 6е се опрая маина
    Аз лично след тоя ти пост изгубих 'сяква вяра, майна.
    Подозоирах, че имаш няк'ви скрити таланти, ама чаак пък толкова.
    Сега си обяснявам всичко.
    4XCOKИ

Не изчетох всичките коментари, но аз такива скруполи нямам. И хора...отпуснете се бе, ако на някого не му харесва нещо, той е в пълното си право да не го харесва, не нападайте всеки

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Не би трябвало да има проблем... но щом има... значи нещата не са добре. Някой по-горе беше цитирал Кобилкина, при това с много добър израз. Щом се гнуси - няа прави секс и тва е. ;д

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    ще я разбера, няма проблем ..
    това си е неин избор..
    ама нали се сещаш, че тия "детски игрички" ( наричам ги така, защото половината в тая тема разсъждават като деца) са преди самия полов акт. Кво ше и кажеш " а не не ходи да си измиеш зъбките" сещаш ли се че пишлето ше ти спадне докато се върне?! освен ако не се заблъскаш сам ...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Ако не съм и свършил в устата - естествено, че ще я целуна. Но ако съм - НИКОГА. Тва за мен е все едно си свършвам в моята уста...кво толкова се възмущавате? Освен че ме е яко гнус, то тва го възприемам и като педерасщина - все едно съм духал на някой и ми е свършил в устата(отвращавам се дори докато го пиша). Щом не ви прави впечатление, сипете си от вашите сокове и отпийте? Ето едно колкото правилно, толкова и неправилно сравнение: Ако направите салата с лук на половинката си, дали щи ви е готино да ви целуне след като я изяде?
    Последно редактирано от JustX : 05-07-2012 на 14:10

Мега фен
    Град
    <3
    Разбирам те до някъде. Т.е. сигурно не е яко, но по начина, по който се изрази, звучи като че... момичето ти може да има в устата си нещо, от което теб те е гнус и за нея не е проблем, ама за теб е...
    Ако момичетата свършваха винаги по начина, по който го правят момчетата, щяхте ли да им гълтате течностите?
    *въх тваЙ леко изкривено, ама се сетих ^^*
    4XCOKИ

Емиииии, да кажем че ще ме е по-малко гнус от колкото да си пробвам мойто...И като цяло не мисля, че на болшинството жени им е приятно да гълтат...по-скоро се снижават само и само да угодят на мъжете. Ние сме все още далеч по-горди и власт-имащи, за да направим същото за вас Като цяло, колкото и да не си го признават жените, все още имат комплекса на малоценност, че са създадени и длъжни да задоволяват и угаждат на силния пол.

Мега фен
    Град
    <3
    Сигурно си прав. Обърках се. :>
    ^
    4XCOKИ

от какво ?

Повече от фен Аватара на istorika
    Темата е интересна,но според мен това са строго индивидуални неща,ако приятелката ми иска защо да не я целуна,всяка жена иска нежност,просто така е устроена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си