.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustX Виж мнението
    от вашите сокове и отпийте?
    Ако направите салата с лук на половинката си, дали щи ви е готино да ви целуне след като я изяде?
    И двете съм ги правила. И?
    Сериозно, супер зле сте. Ако приятелката ти не иска да й свършваш в устата - краят на света, разбираш ли? Ама ако трябва да целунеш ТВОЯТА приятелка след като е лапала ТВОЯ хуй и ТИ си свършил в устата й - в никакъв случай. Гнус те е от самия теб?
    На всички пикльовци с това мнение им пожелавам най-искрено да попаднат на момиче, което не духа, какво остава да гълта, да се влюбите до уши в нея и да ви се катери на главата и да скача отгоре. Смешковци.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^Хахаха , Indeed!
    И от двата съм пробвала, не се гнуся нито от себе си,нито от партньора си...dafuq. Не ви разбирам честно , мисленето ви е някакво себично...
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм ги пробвала и двете неща и сега какво? И мене ли ще изкарате извратена?
    Да те е гнус от самият себе си, или от човека, който обичаш е нелепо.
    пс: Пантерке какво проклятие им изкара само ей .... бива си те проклинаш някой

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не ви разбирам..как може да ви е гнус от самите вас и по същата логика,
    щом сте "гнусни", защо момичето също да не се погнуси?

Странни сте...

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    XAXAAXAXAXAXAXAXXAAX -
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Нямаме този проблем.Не го е "гнус" да ме целува..

ахах това не би трябвало да е проблем .. никога не съм го имала и не смягам за нормално въобще да го има

Повече от фен Аватара на Scarface_
    не мерси ... може би малко по-късно :Д
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен
    Странни сте ми момичетата.Точно в момента нямам сериозна приятелка .Доскоро се виждах с 1 момиче само за секс и познайте какво - ако не ми духаше пак щях да си я чукам , защото е мн яка и не прави проблеми.Така , че за тея странните индивиди , които не приличат на жени и изказват странни мнения кой какво бил длъжен да прави и кви компромиси в една връзка , много здраве им желая.Като ги минат 5ма негри наведнъж , щото мъжът им искал , да лафят тогава.Иначе си остават жалката картинка ,проповядваща глупости

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    щото мъжът им искал , да лафят тогава.

кО речИ!?
    Човеко, т'ва го употребяваш не веднъж, поясни се, моля.
    Никой не е задължен да прави нищо и именно тук идва хубавото, защото го правиш по собствено желание всичко, защото си с твоето човече и искаш да му е хубаво, а от неговото хубаво на теб ти е двойно по-хубаво.
    Бил си с няква само за секс... и?
    Правиш наистина абсурдно ГЛУПАВИ сравнения. Кой говори за негри, та чак пет?! Дори и образно казано да намесваш тая простотия, говорим за двама души, които се предполага, че има някакви чувства по между си.
    Честно, имам чувството, че си умствено изостанал. (без да се обиждаш)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Предполагам, че на никой от момчетата след като са правили френска на момичетата, последните на са ги отблъсквали като се опитат да ги целунат....
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Странни сте ми момичетата.Точно в момента нямам сериозна приятелка .Доскоро се виждах с 1 момиче само за секс и познайте какво - ако не ми духаше пак щях да си я чукам , защото е мн яка и не прави проблеми.Така , че за тея странните индивиди , които не приличат на жени и изказват странни мнения кой какво бил длъжен да прави и кви компромиси в една връзка , много здраве им желая.Като ги минат 5ма негри наведнъж , щото мъжът им искал , да лафят тогава.Иначе си остават жалката картинка ,проповядваща глупости
    А ти когато минеш фазата на "чукам я, щото е мн яка и не прави проблеми", тогава "лафи".
    Много моля... да целунеш приятелката си след като ти е направила удоволствие е нормално, но никое нормално момче не иска да чува за приятелката си (или за което и да е момиче, което има някаква стойност за него) и петима негри в едно изречение. Схващаш ли разликата?

Така първо да кажа че някой хора доста се палят наистина няма да е лошо да се поуспокоите малко имам чувството че още малко ще се хванете за гушата.Относно това наистина както каза момчето преди мене си е доста индивидуално нещо но-повечето биха отказали да целунат приятелката си след като тя им е оправила това и са свършили в устата.Добре според мен трябва да се прави компромиси ако иска да продължи дадената връзка включително и в това.Дмисъл момичето може да и е гнус да прави орална а направо да се отвръщава но все пак да позволи приятеля и да свърши в устата тъй като иска да му достави удоволствие и да не го обиди първоначлно никак няма да и добре от факта че я кара да прави това което не иска но прави компромис.И накрая не мога да си представя ако въросното момче когато тя се кане да го целуне и отвърне че му е гнус да я целуне понеже и свършвал в устата и как мислите ще се почувства момичето ами използвано като курва и никак приятно.Смисъл дори и да е гнусно това трябва да се съобрази все пак за разлика от мъжете жените искат нежност след дивия секс внимание и прочие да не казвам клишарани неща докато те или повечето не обръщат гръб и почват да хъркат като свине или пушат си цигарката без да докоснат приятелката си и да я целунат е даденото момиче ще се почувства като парцал с извинение.JustX е много прав жените доста бързо подаме и уж казваме че никога няма да направим нещо че предпочитаме да умрем и ала бала но рано или късно го правим за да задоволим нужните на любимия си се премеряваме е навярно не всички са така и на някой момичета им харесва това но мисля че има такава част от жените които не им харесва.Но това което ти кажа е напълно вярно и заради това мъжа не иска да направи това но трябва да се съобрази малко а не да изцепи някоя тъпотия с която да засегне дамата си.А аз лично да бих целунала приятеля си ако е ял чесън или лук сравнението е малко неуместно както и да е .Аз лично ако попадна в такава ситуация ами бих се засегнала но в никакъв случай няма да вдигам сканадали или да се държа детинско и да протестирам като не му пускам това е напълно излишно само ще се изнервя както и него и ще стане дълга и широка наистина доста тук са чувствителни но вярвам че в подобна ситуация може да се намери решение.Смисъл момичето може само да му прави орална а гаджето и да не и свършва в устата и да я целуне ако така му се стори по-поносимо или изгодно но това си зависи от човека някой мъже не биха приели и този вариант.А да освен целувката по устата има доста варианти чрез който момчето може да покаже нежност и прочие като си я прегърне и нежно нежно и почне да и опсипва с целвуки гърба и врата ,челото и бузите и чрез милване и това взаимно надявам се да ме разбрахте.Доста първично риагирате бих казала прекалено но жените сме си доста темепераметни явно.Навярно и аз бих се засегнала отначалото ако ми отказе но повече бих се засегнала ако не ми покаже след секс някаква нежност това ми е по обидно ще го разбера че го е гнус ама да ме игнорива след това не.За мъжа и без това може да мине но за жената просто и е вградено в психиката това за нежноста и прочие .

Хаха, Брук браво)Разбиваш ме с разсъжденията
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Мисля, че като цяло малко прекалено реагирате. Аз го нямам този проблем, но и да не искаше да ме целуне веднага след като ми е свършил в устата, нямаше да вдигна див скандал и да го скъсам. Всеки си има дребни предразсъдъци и странности. Нали затова е любов? За да си уважаваме и малките идиотски принципи и да не се мусим при първия "недостатък". Големия праз, че ще мина през банята преди да се сгушим. Няма да ми стане кой знае какво. Не, не бих го скъсала за такава простотия, определено.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^ Е нормално,че няма да го зарежеш, ама би ми станало малко криво.

Град
    София
    Сигурно от първо и аз не бих се зарадвала. Но после човек свиква. Това са дреболии. Не е като да отказва секс, да си пада по диво садо мазо или да иска да му ближеш задника. Тук някои хора се изказаха прекалено крайно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз пък много обичам да го целувам след като ми е правил френска!
    Обаче аз ако съм му правила първо минавам през банята,самата аз не искам да го целувам преди да се измия,без значение какво то ми е говорил.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    кака нимфетка ме изумява
    6б3З10

anonymous708973
    Guest
    Абе, Сиси, теоретично съм съгласна с теб. Само че на поредния път, в който ми се дръпне с извинителна усмивка и ме прати да си измия зъбите... ще го пратя по дяволите мислено. След което ще си намеря "нормална" причина да го зарежа. Това е типичен пример за ситуация, в която нещо малко става егати тръна в очите.

Град
    София
    Е, зависи кой как гледа на нещата. Аз доста бързо бих спряла въобще да обръщам внимание и да ми прави впечатление.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно съм съгласна, че зависи от човека.
    За мен е неуважение. Не мога да го преглътна.

^много ясно!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно съм съгласна, че зависи от човека.
    За мен е неуважение. Не мога да го преглътна.
    Тоест трябва да те целуне от уважение, а не защото той иска?
    Ако нещата стигнат до там че свирката, шпаклата, както и последвалите целувки, да са компромиси от уважение, нещата не вървят на добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си