- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм :))
Като не можеш да й простиш миналото, или сиреч - да я обикнеш такава, каквато е (а тя е това, което е била, което е сега и което ще бъде), наистина не се занимавай.
Ти какво искаш... Като й намекваш тя да започне да се разкайва? Искаш тя да се чувства зле от миналото си само за да се чувстваш ти добре ли?
Разбираемо е, че ти се чувстваш несигурен пред такова момиче. Разбираемо и не е осъдително, и други хора имат този проблем, че не могат да приемат миналото на другия и започват да се глождят от съмнения. Теб буквално си те дразни че е имала и други преди теб и то много, че стандартът й на живот е бил/все още е различен от твоя. Сигурно ще ти е трудно да й се довериш, че може да бъде сериозна с теб или пък постоянно ще те гложди, че все пак е спала с други и то само за кеф, докато ти си неспособен на това (мирише ми на риба, може би си и на телец, не знам :ь дева също е възможно. хаха, пак моите предположения)
Напълно е разбираемо, хора сме, слаби сме... по-добре да не се съдим.
Обаче се замисли - всеки има право да е щастлив, да си живее живота както той иска. Няма курви, няма свестни, няма не знам си какво. Всеки живее живота по своето си усмотрение. Тия, които го живеят според изискванията на другите, са нещастни. Тя има право да бъде себе си, да е щастлива, да е правла глупости (според теб), да смята , че няма нищо лошо в това само да се забавлява с някое момче без да е сериозна и т.н. Това не я прави лош човек.
Но ако не можеш да я приемеш, няма смисъл да сте заедно. Ще е по-добе и за двамата.
Само се замисли обаче собствените ти ретроградни възгледи не възпират ли твоето собствено щастие и не те ли дърпат назад?
Ти си знаеш, ти ще си прецениш кое ти е по-важно. Аз те съветвам да избереш това, което ще те направи щастлив. От което ще се почувстваш добре. То може да бъде да не се занимаваш с нея, понеже не можеш да преглътнеш това или онова, а може да бъде да избереш да си с нея ... Замисли се кое ще те накара да се почувстваш по-добре. И двете решения не биха били лоши, стига наистина да те накарат да бъдеш доволен от постъпката си, да си щастлив.
Последно редактирано от jghgh : 04-30-2012 на 17:28
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ама не просто не мога да осъзная как момиче,което толкова красиво ,умно ,амбициозно може да прави секс просто за удоволствие на 16 години не мога да го възприема това!! Искам просто да съм явно по импулсивен и да й позволя да ме опознае истински може проблема да е в мен,заради предишни връзки ,като се има предвид ,че бях сгоден имах 4 годишна връзка,нещата се развиха много много зле и имам чувството,че пак ще ме предадат ,и се опитвам да съм подсигурен,но тя ми каза,че няма как да бъда сигурен в нищо,и е права ,но аз съм по-важен от другите ! А това което ще ме накара да се чувствам по-добре е да не го мисля толкова,да бъда както моя приятел например ,обичал е ,обичали са го ,страдал е ,плакал е ,но не му пука от връзка на връзка скача и не се притеснява,че ще го наранят или той ще нарани..
В една песен се пее (в превод) "Не можеш да усетиш топлината, докато не задържиш ръката си над пламъка. Трябва да прекосиш линията, просто за да запомниш къде лежи". Пробвай, няма как да разбереш какво ще стане, ако не опиташ. Харесваш я - това е важното. Недей да се вкарваш в някакви филми.
Песента се казва Satellite на групата Rise Against - пробвай я, много добра пънк-рок група.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))