Значи аз съм на 21 години от доста време следя този форум,когато нямам работа ,но не съм имал регистрация и никога не съм писал.Днес реших да го направя,защото може би имам проблем или имам нужда да споделя с някой От 20 дни излизам с едно момиче ,прекарваме много време заедно и тя е страхотна ,красива е,умна е и ме кара да се чувствам добре,щастлив ,но пък е и доста по -малка .. Познавам я от 1 месец,много е близка с най-добрия ми приятел и според него не трябва да се задълбочавам в чувства,но той е повече от типа да спи с момичето и да я остави,въпреки,че сега е сгоден и ще се жени! Той ми каза, "Аз съм бил с доста момичета и ми омръзна ,намерих момичето с което искам да прекарам живота си и това е,но ти не си ти си бил с 2 момичета през живота си,трябва да си поживееш повече" .. Не знам може би е прав,това момиче Петя е много мила и т.н ,но не знам не искам да се влюбвам май,не искам да ме нарани и най-вече да изгубя много време в чувства и накрая нищо да не стане.Искам да бъда с нея,но пък си мисля,че и всичко се случва доста бързо,попринцип минава доста време за да харесам някое момиче,а с нея не е така ,не спирам да мисля за нея.. Нямам представа как да постъпя,мисля че трябва да я игнорирам от живота си за да видя кое е по-добре,не знам .. ако може малко помощ