- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм :))
Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не... Ако беше девствена сигурно щеше да питаш как да я предразположиш или как да я "накараш" да правите секс. Или пък щеше да си по-шен, щото ще си спал вече с две, а ти ще си й първия .. Его.
Или приятеля ти ти е промил мозъка или топките ти се веят някъде в пространството. Няма лошо да приемаш секса както го приемаш, ама според мен много се филмираш. Ако го разгледаш от друга гледна точка - била е 4 момчета, има известен опит, знае кое как й харесва, би те задоволила, умна е, амбициозна, харесва ти да си с нея... кво повече искаш ? Да си живуркаш ?
Следвай твоята си философия, не тази на приятелите ти...
Едит: И кво толкова като е 5 години по-малка ?? Разбирате ли се ? Държи ли се детински ? Баси предразсъдъците..
Последно редактирано от djipsito : 04-29-2012 на 19:28
Първоначално написано от antifashionshit
Не ,няма проблем с колко е спала ,не ме интересува опитна ли е или не е .. харесва ми каква е когато е с мен ,харесва ми как се държи и как мисли , и как гледа на менПоследния месец имах няколко участия (актьор съм) тя не пропускаше да е до мен ,винаги е там когато имам нужда от нея .Държи се доста по-зряло от момичетата с които съм бил,които са били дори по-големи от мен
А за моя приятел ,доколкото знам той е пробвал с нея преди време ,но тя не му е обърнала внимание,защото той има доста лоша слава ,не знам може би сте прави наистина харесвам това момиче може би не трябва да го мисля толкова
![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.