.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не... Ако беше девствена сигурно щеше да питаш как да я предразположиш или как да я "накараш" да правите секс. Или пък щеше да си по-шен, щото ще си спал вече с две, а ти ще си й първия .. Его.

Или приятеля ти ти е промил мозъка или топките ти се веят някъде в пространството. Няма лошо да приемаш секса както го приемаш, ама според мен много се филмираш. Ако го разгледаш от друга гледна точка - била е 4 момчета, има известен опит, знае кое как й харесва, би те задоволила, умна е, амбициозна, харесва ти да си с нея... кво повече искаш ? Да си живуркаш ?

Следвай твоята си философия, не тази на приятелите ти...

Едит: И кво толкова като е 5 години по-малка ?? Разбирате ли се ? Държи ли се детински ? Баси предразсъдъците..
    Последно редактирано от djipsito : 04-29-2012 на 19:28
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Не ,няма проблем с колко е спала ,не ме интересува опитна ли е или не е .. харесва ми каква е когато е с мен ,харесва ми как се държи и как мисли , и как гледа на мен Последния месец имах няколко участия (актьор съм) тя не пропускаше да е до мен ,винаги е там когато имам нужда от нея .Държи се доста по-зряло от момичетата с които съм бил,които са били дори по-големи от мен А за моя приятел ,доколкото знам той е пробвал с нея преди време ,но тя не му е обърнала внимание,защото той има доста лоша слава ,не знам може би сте прави наистина харесвам това момиче може би не трябва да го мисля толкова

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не...
    Не , и аз не знаех окк 15-16 годишна , 4 момченца , 3 с които е ходела просто така , мммм добрем .А не ми объщайте внимание , аз просто си говоря сам и си дрънкам . Не съдя никой, констатирам от моя гледна точка !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не знаех, че по бройката се определя коя е СВЯСТНА и коя не... Ако беше девствена сигурно щеше да питаш как да я предразположиш или как да я "накараш" да правите секс. Или пък щеше да си по-шен, щото ще си спал вече с две, а ти ще си й първия .. Его.

Или приятеля ти ти е промил мозъка или топките ти се веят някъде в пространството. Няма лошо да приемаш секса както го приемаш, ама според мен много се филмираш. Ако го разгледаш от друга гледна точка - била е 4 момчета, има известен опит, знае кое как й харесва, би те задоволила, умна е, амбициозна, харесва ти да си с нея... кво повече искаш ? Да си живуркаш ?
    Дума по дума - всичко е вярно. Авторе, съветвам те да послушаш горния съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си