.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Бихте ли изневерили ?

По скоро темата е към женската част в форума. Бихте ли изневерили на гаджето ви ако много ви се е насъбрало, непрестанни караници в продължение на седмици, не ви дава свобода.. следи ви , ревнува ви без причина , не иска да имате много приятели момчета, и за капак на всичко и в секса не върви ?

Супер фен Аватара на cyclops

Talking

така като гледам какво си изредила по-скоро бих го зарязала

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Тединке колебаеш се какво да правиш ли?
    По-добре го зарежи

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    така като гледам какво си изредила по-скоро бих го зарязала
    Точно.

Като връзката ви не те удовлетворява слагаш край и толкова. Изневярата не само, че няма да помогне, а и ще влоши нещата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Колко мъка има по тоя свят...

Хахх ако ми пряви такива простоии направо го късам...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от Tediinkaa Виж мнението
    По скоро темата е към женската част в форума. Бихте ли изневерили на гаджето ви ако много ви се е насъбрало, непрестанни караници в продължение на седмици, не ви дава свобода.. следи ви , ревнува ви без причина , не иска да имате много приятели момчета, и за капак на всичко и в секса не върви ?
    Има една древна мъдрост-като не оправяш жена си ,друг ще я оправи)) Мисля че бях изчерпателен.

Мега фен
    Град
    <3
    Хората не изневеряват от яд, за да си "отмъстят", или защото се карат с половинките си. Ако го правят заради това все пак... значи са ужасно глупави и не знаят що е обич. Изневеряват, защото не получават това, от което имат нужда.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Изневерявай, какво ти пука? Веднъж се живее.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Изневеряват, защото не получават това, от което имат нужда.
    Точно.

Така поставено, не виждам едно нещо, поради което да си струва да продължиш тая връзка.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Никога не бих изневерила... За да изневеря трябва да имам проблеми във връзката, а ако имам такива първо ще скъсам с него.. чак след това ще правя каквото и да е.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не съм ,но как вероятно бих процедирала: Ако нещо не ми върви във връзката ,сексуално съм привлечена от друг мъж, или се влюбя в друг човек , бих прекратила връзката си.Просто щом нещо може да ми отклони вниманието от връзката ми ,значи нещо в нея куца, и то здраво. Но не бих изневерила- КРАЙ и точка по въпроса.Предпочитам да прекратя отношенията с някого , вместо да тъка на два стана.
    maDamn

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ако виждам, че една връзка отива надолу, или ще се опитам да я спася, или ще я прекратя. Ако ще правя секс с друг, ще е след прекратяване. Ако кръшкам с друг, докато се опитвам да залепя нещо спукано, просто ще го досчупя.
    Мисля, че разбра.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Добре, а ако връзката е дългосрочна и всичко си е наред, но някой те привлича чисто сексуално?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не бих изневерила,ако го обичам.
    Ако пък искам да изневеря значи нещата не вървят,следователно няма смисъл да сме заедно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и като се има в предвид, че в другата тема беше написала че не те задоволява-зарязвай го, както ти казах и преди : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ми, то много зависи. Жените изневеряват повече от мъжете, особено това прекрасно поколение от 90та на горе.
    Причини за изневяра-бол. Дали ще е незадоволена от приятеля си, дали ще й липсва някакво добро отношение, дали ще се чувства изтормозена от него, защото е ревнив и я преследва постоянно, дали защото е харесала някой с повече пари...

Но, когато в една връзка всичко е наред, шанса да изневери мацката (ако е човек на място) е почти нулев.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DragonBorn Виж мнението
    Добре, а ако връзката е дългосрочна и всичко си е наред, но някой те привлича чисто сексуално?
    Трябва човек да е голям идиот за да скочи на чуждо.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Ахахаха.. Та вие без всички тия простотии си изневерявате без да ви мигне окото.. Камоли с тия глупости на главата..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Ми, то много зависи. Жените изневеряват повече от мъжете, особено това прекрасно поколение от 90та на горе.

Но, когато в една връзка всичко е наред, шанса да изневери мацката (ако е човек на място) е почти нулев.
    То винаги е така - от собствения набор нагоре.

С второто съм съгласна.

Ами муцка, то не е от собствения ми набор на горе. Въпрос на възпитание е. И колкото на много от вас да не им се вярва, разликата във възпитанието на 15-20 годишните и 24-25 годишните е от земята до небето. Както и ценностната им система.
    Естествено, не са всички еднакви, аз също не обичам да слагам под общ знаменател. Но дори и ти не можеш да отречеш, че много момичета, които са твой набор са пълни боклуци.

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Ами муцка, то не е от собствения ми набор на горе. Въпрос на възпитание е. И колкото на много от вас да не им се вярва, разликата във възпитанието на 15-20 годишните и 24-25 годишните е от земята до небето. Както и ценностната им система.
    Естествено, не са всички еднакви, аз също не обичам да слагам под общ знаменател. Но дори и ти не можеш да отречеш, че много момичета, които са твой набор са пълни боклуци.
    Много момичета и от твоя/нашия набор са боклуци - то си зависи от личността и т.н. Но все пак набор 91,92 и нагоре наистина са с по-различна психика

Точно това ми беше мисълта. Във всяко стадо има мърша, това никой не го отрича.
    Докато бях ученичка, обаче, случаите на к**вета в даскалото бяха единични. Сега, наблюдавам обратното-свестните деца са единици. Това е гадното. Защото, докато при нас преобладаваха свестни деца, то при следващото поколение се наблюдава морален упадък.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    не. най-много да целуна друга без език.. веднъж. и ще призная, ако се случи. ако се стигне до такава степен, че толкова много да искам секс с друга, директно ще и го кажа и ще я помоля да се разделим, няма да изневеря.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

И все пак - бихте ли прекратили цялата си връзка, само заради първичният нагон да правиш секс и с други? Според мен изневярата е необходимо лекарство понякога, особено при дългите взаимоотношения...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си