- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли изневерили ?
По скоро темата е към женската част в форума. Бихте ли изневерили на гаджето ви ако много ви се е насъбрало, непрестанни караници в продължение на седмици, не ви дава свобода.. следи ви , ревнува ви без причина , не иска да имате много приятели момчета, и за капак на всичко и в секса не върви ?
така като гледам какво си изредила по-скоро бих го зарязала
Тединке колебаеш се какво да правиш ли?
По-добре го зарежи![]()
Хахх ако ми пряви такива простоии направо го късам...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хората не изневеряват от яд, за да си "отмъстят", или защото се карат с половинките си. Ако го правят заради това все пак... значи са ужасно глупави и не знаят що е обич. Изневеряват, защото не получават това, от което имат нужда.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Никога не бих изневерила... За да изневеря трябва да имам проблеми във връзката, а ако имам такива първо ще скъсам с него.. чак след това ще правя каквото и да е.
Не съм ,но как вероятно бих процедирала: Ако нещо не ми върви във връзката ,сексуално съм привлечена от друг мъж, или се влюбя в друг човек , бих прекратила връзката си.Просто щом нещо може да ми отклони вниманието от връзката ми ,значи нещо в нея куца, и то здраво. Но не бих изневерила- КРАЙ и точка по въпроса.Предпочитам да прекратя отношенията с някого , вместо да тъка на два стана.
maDamn
Ако виждам, че една връзка отива надолу, или ще се опитам да я спася, или ще я прекратя. Ако ще правя секс с друг, ще е след прекратяване. Ако кръшкам с друг, докато се опитвам да залепя нещо спукано, просто ще го досчупя.
Мисля, че разбра.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Добре, а ако връзката е дългосрочна и всичко си е наред, но някой те привлича чисто сексуално?
Не бих изневерила,ако го обичам.
Ако пък искам да изневеря значи нещата не вървят,следователно няма смисъл да сме заедно.
Ми, то много зависи. Жените изневеряват повече от мъжете, особено това прекрасно поколение от 90та на горе.
Причини за изневяра-бол. Дали ще е незадоволена от приятеля си, дали ще й липсва някакво добро отношение, дали ще се чувства изтормозена от него, защото е ревнив и я преследва постоянно, дали защото е харесала някой с повече пари...
Но, когато в една връзка всичко е наред, шанса да изневери мацката (ако е човек на място) е почти нулев.
Ахахаха.. Та вие без всички тия простотии си изневерявате без да ви мигне окото.. Камоли с тия глупости на главата..
Ами муцка, то не е от собствения ми набор на горе. Въпрос на възпитание е. И колкото на много от вас да не им се вярва, разликата във възпитанието на 15-20 годишните и 24-25 годишните е от земята до небето. Както и ценностната им система.
Естествено, не са всички еднакви, аз също не обичам да слагам под общ знаменател. Но дори и ти не можеш да отречеш, че много момичета, които са твой набор са пълни боклуци.
Точно това ми беше мисълта. Във всяко стадо има мърша, това никой не го отрича.
Докато бях ученичка, обаче, случаите на к**вета в даскалото бяха единични. Сега, наблюдавам обратното-свестните деца са единици. Това е гадното. Защото, докато при нас преобладаваха свестни деца, то при следващото поколение се наблюдава морален упадък.
не. най-много да целуна друга без език.. веднъж. и ще призная, ако се случи. ако се стигне до такава степен, че толкова много да искам секс с друга, директно ще и го кажа и ще я помоля да се разделим, няма да изневеря.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
И все пак - бихте ли прекратили цялата си връзка, само заради първичният нагон да правиш секс и с други? Според мен изневярата е необходимо лекарство понякога, особено при дългите взаимоотношения...