Всичките ми приятелки вече си имат гаджета, само аз не! Но да си призная за мен това не беше огромен проблем и даже ми е много добре, но днес излизах с две от моите приятелки и те бяха със своите гаджета и като ги гледах толкова ми стана гадно, че само аз съм сама..и за малко останахме само 3те и те започнаха веднага да ми викат "хайде,трябва да си намериш гадже, не може да стоиш все сама" дрън ,дрън. Ама как да им обясня,че то не става така лесно, не мога да щракна с пръсти и хоп вече имам гадже!! Постоянно искат да ме сватосват с някакви приятели на гаджетата им и непрекъснато "добре, този не ти ли харесва,погледни го сегаа.." Ами не ми харесват,не ме привличат, но всъщност има едно момче,което може би харесвам или се заблуждавам,че го харесвам..преди си пишехме много често и с времето спряхме..аз съм й казвала за него, но те не го одобряват, но на мен не ми пука, то е важно на мен да ми харесва и се чудя да започна ли да му пиша отново..да пробвам ли, защото много се страхувам от това да не би да започна да го харесвам много и после да се разочаровам, но мисля,че трябва да рискувам, нали все пак риск печели,риск губи..