- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да сънувам каквото искам ? ?
съжалявам ако темата не е за тук !!!
как да направя така че да сънувам ?? , няма значение какво .
Ако искаш да си поръчаш мокри сънища,не ходи по жени и не прибягвай до ръчната дрезина 20тина дни...
Би трябвало да проработи бърже.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Взимаш три глави чесън и ги слагаш в мрежичка. Влючваш един от старите, въртящи се вентилатори в спалнята и връзваш мрежичката пред вентилатора, така че да се разпространява обилно миризмата. Лягаш в леглото по долнище на пижама, десен чорап и връзваш кърпа през очите. Важно е да си на приглушена светлина, която може да постигнеш чрез свещи, но по-добре да си отвориш прозореца и да чакаш припека на луната. Изпиваш една чаша ракия с разтворена чаена лъжица мед и започваш да повтаряш на висок глас в рамките на следващият половин час: "ПРЕНАЯМ! ПРАНАЯМ! ПРОНАЯМ! НЕМА ДА СЕ ДАМ!" След това заспиваш и ще ти се покаже едно меню с торенти, откъдето избираш съня, който искаш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
базикаш ли се ??![]()
Не. Звучи странно, ма повечето хора не вярват и на произволните сънища. Просто трябва да се разчупи фантазията, затова са такива методиките, но са тествани и доказани.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
След тоя чесън определено ще сънуваш , той действа на нервната система!Нема се плашиш!
maDamn
лесно е.. изкарваш си чипа от лявото ухо, слагаш го в четеца, от там в компа и след това качваш на чипа желаната от теб информация.. после по обратен ред си вкарваш чипа в ухото, пиеш една чаша топло мляко и заспиваш..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Нещо май не ме взимате насериозно ми се струва...![]()
добре![]()
![]()
Аз съм го пробвала това,което каза Чачо...ДЕЙСТВА! Ако искаш вярвай...ама трябва да го направиш точно,както той го каза иначе не мисля,че ще се получи.
искате да умириша къщата на чесън , че и от торента да избирам какво да сънувам
гледам нещо по елементарно , например да не се завия някъде или да спя на някоя страна ;д
Абе да ти издам една тайна. Ако си удариш главата с нещо много тежко също става.![]()
тогава изпадаш направо в кома , дълго ще сънувам![]()
Нищо общо няма с комата
http://www.teenproblem.net/forum/sho...2%D1%83%D0%BA-!
На мен ми се показа един списък, но аз го постигнах по друг начин.
Всеки сънува, просто не всеки си помни сънищата.
Ако искаш да сънуваш точно определено нещо, мисли си страшно силно за него преди да заспиш. Възможно най-много детайли като усещания, емоции, цветове, реакции и прочее. Лесно е.