- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко мнения
Здравейте,пиша тук защото искам да чуя мненията на няколко момичета в форума ... не ми се обяснява много затова ще карам направо.Да речем,че имате гадже/приятел не живеете в един и същи град примерно , след време става така че той къса всякaкъв контакт с вас без да ви обясни нищо.После след известно време отново ви търси,но вие не се интересувате ( не знам дали ме разбрахте,но както и да е малко мнения ако може да има и с 2 думи вината само в момчето ли е или може би момичето не го е обичала достатъчно много или въобще не го е обичала ?
Тоя номер съм го играла. Ако сега ме потърси при положение, че преди време когато се опитах да говоря с него прекъсна всякакъв контакт с мен... може да отиде и да се застреля. Няма хем тъй - хем иначе. Щяло му се е нещо друго преди, не го е огряло и хоп! Да се върнем пак на старото.
Каква вина е имало момичето? Тя какво да направи, да се телепортира, за да може да накара негово височество да благоволи да ѝ обясни защо постъпва така ли?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Той да къса така контакти с мен, пък после да очаква да го "посрещна" с усмивка и подкосени колене..
Първоначално написано от antifashionshit
DragonLady - аз съм момчето в историята .. но все пак има и друг вариянт, може да не ме е обичала достатъчно много .. или въобще да не ме е обичала![]()
ако има още някои може да си изкаже мнението![]()
Или ти не си я обичал достатъчно. Прекратил си всякакъв контакт с нея, щото така ти скимнало. Сега пък си се сетил пак за нея. Май не си много наясно със себе си, а?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Зависи. Защо е прекратил отношенията си с теб е въпроса? Ако си му дала основателни причини вината си е в теб.
Ако обаче такива няма - е в него, защото не си е направил труда да ти даде обяснение.
При повторно търсене от негова страна, лично аз НЕ бих го отразила по никакъв начин.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз съм била само от другата страна, късала съм така, защото не ми стиска иначе, жал ми е, или ми е писнало зверски.
Ама след това не съм търсила човека.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не мисля, че трябва да търсиш виновни. Няма виновни когато един човек не харесва/обича друг. Не го превръщай в драма, просто му пожелай щастлив живот и се постарай и твоят собствен да е такъв.
Само аз ли разбрах, че темата я е написало момчето в ситуацията?
Мхм.. Спира сякъв контакт с мен, аз решавам да му цепя игнора и да не знам нищо за него и значи, че не съм го обичала достатъчно... COJONES! Другия път! Изясни се със себе си малко и си сърбай чорбата!
Първоначално написано от antifashionshit
Според мен никоя от двете страни не е виновна,просто разстоянието.Но след като си прекъснал контакт с нея нима очакваш да те приеме с отворени обятия?Може би си я наранил.А защо прекъсна контакт с нея?
ivcheto0o - Да речем ,че не е било нещо кой знае какво сериозно ... ами не бях сигурен и реших да си направя нещо като експеримент .. нали имаше една поговорка как беше
-ако обичаш нещо пусни го да си отиде, ако се върне значи е било твое ако ли не никога не е било .....
Последно редактирано от footballitsmylife : 04-30-2012 на 20:11
Ами като не си сигурен, говориш с нея. Обясняваш й как се чувстваш. А не да ти скимне и да спреш всякакъв контакт и тя да се чуди какво става. Въпреки че ако ако бях на нейното място, щях да ти искам обяснение защо постъпваш така с мен.
И защо момичето да е също виновно, когато то се е опитвало да се свърже с момчето, а той просто прекъснал всякакви контакти.
Точно и затова мразя връзките от разстояние. Те са само за тези, които наистина се обичат и си имат доверие. Въпреки, че не е невъзможно да се поддържа такава връзка, но си зависи и от двамата. Та , навлизам в друга тема.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само не намесвай 'обичане' в историята. Или поне без да дадеш повече подробности.
Явно го е нямало, щом така са се развили нещата. Или по-скоро е нямало сериозност във нищо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ShtrudeL Е добре ти кво разбираш под '' сериозност в нещо '' ?