.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Трафик

Голям фен Аватара на x7aZzy

Трафик

Имам проблем с интернет трафика.
    Подозирам, че някой (или нещо) тегли от моя нет дори когато съм се отписала. В общежитие съм, не съм с безжична връзка, а с кабел. За интернета във всяка стая си има потребителско име и парола. Въвеждам ги в една програма и чак тогава мога да ползвам нета. На месец имам ограничение 25 ГБ. Забелязах, че последните два-три месеца моите 25 ГБ просто изчезват след 10-15 дена.
    Този месец например на 01.04 имах 25ГБ, а на 10.04 - само 7ГБ бяха останали. Невъзможно е да съм ги свършила толкова бързо (не ми е позволено да тегля нито филми, нито музика, в YouTube рядко влизам, общо взето вися във фейсбук или тук, по скайп говоря веднъж-два пъти в седмицата ----> толкова трафик само от мен ми се струва нереален).
    Някакви идеи от какво може да е?

Скарана съм с компютрите, затова ако съм объркала понятията, се извинявам. :]

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Ами щом не сваляш нищо от интернет, както и не гледаш клипчета във YouTube (или подобни сайтове) е почти невъзможно толкова бързо да изчерпиш интернет лимита си... Ако искаш си инсталирай тази програма >> DU Meter <<. Програмката показва в реално време скоростите на Download и Upload, както и води статистика за трафика на информация. Програмката е много полезна и удобна! Поне ще разбереш дали някоя програма, а може би и вирус да генерира трафик...

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Същото става и с Everest Ultimate Edition 5.50
    Следи точно колко трафик е имало твоето PC и с кои IP-та.
    Показва ти точко колко си свалил и качил и каква е средната скорост на сваляне/качване.

Иначе опцията да видиш евентуално дали друг ти точи трафика е доста невъзможна, понеже ще трябва да имаш достъп до суича на общежитието ви.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Имам някаква програма, която уж ми следи трафика - NetMeter. Отчита трафик дори когато съм се отписала. Но когато изключа кабела - не. Не знам дали е нормално. Един приятел ми я прати. Обаче при него не отчита нищо, когато е отписан, а при мен тегли.
    Направих Full Scan на лаптопа - всичко е наред според Kaspersky.
    Опитах се да изтегля този DU Meter, но не ме допуска до линка. Ще пробвам пак от някой руски торент сайт.
    Мерси.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си