.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Огромен проблем (срам)

Здравейте, нов съм във форума, направих си регистрацията, поради проблем който тегне над мен от известно време. Вмомента излизам с момиче, което адски мн ме привлича и действително е мн привлекателна. Стигнахме до фазата в която бяхме голи у нас, но незнайно защо не можах да се възбудя. Конкретната случка се повтори и аз вече наистина не знам какво да правя. Преди нея водих нормален сексуален живот, сега имам чувството, че някой ме е урочасал. Моля за съвет, понеже се чувствам в голяма безизходица ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не се притеснявай, имаш опит , остави притеснението настрана. Ако си подложен на стрес и тн,може това да допринася, но когато се стигне до момента да сте двамата голи, забравяш всякакви притеснения и задръжки.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Явно всичко е от притеснението ти да не оплескаш нещо с новото атрактивно за теб момиче. Отпусни се малко и всичко ще се оправи от самосебе си.

Отпусни се и не му мисли много... просто не се притеснявай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ами там ти е проблема,като се притесняваш.Поутпусни се малко ти ако секи път го правиш най накрая на ней ще и умръзне пък знам ли.Защо не опиташ да забравиш всичко,да се отпуснеш и да се довериш на себе си.Като не се притесняваш всичко се нарежда

Както казаха всички останали, това става така понеже се притесняваш. Отпусни се и се наслаждавай на всички подобни мигове .

Другия път като не ти стане, хапни половин шоколад и 2 чаши Кола-Кола и се метай в леглото. Лично на мен ми помага

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен по-добре без колата че като му се подуе корема и започне да се оригва не съм сигурна, че ще се възбуди както трябва. Моето предложение е да се отдадете на орални ласки, както ти на нея, така и тя на теб. Би трябвало да стане според мен.

Просто не обръщай внимание на срама.Прави каквото ще правиш ей така-изведнъж...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си