- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Това дали е цистит или не?
здравейте
отскоро правя секс, 7-8 пъти, до сега нямаше никакъв проблем, но след последния път изпитвам болка след уриниране. първото нещо, което се сетих е да не би да е цистит.... ситуацията беше такава - правихме го, изчистих се с интимни кърпички, защото нямаше как да взема душ - след 5-6 часа взе да ме боли нещо отдолу и като се изпишках изпитах дискомфорт, защото ме караше да пишкам, но нямаше какво повече да излезе и ме болеше. помислих си, че се е разранило нещо и урината е раздразнила раната и затова ме щипе. но днес пак е същото - не ме кара да пишкам, но веднага като се изпишкам и няколко минути след това ме боли/пари в нея област - не знам дали е пикочния мехур или е заради разкъсването на ципата... на някой случвало ли му се е нещо подобно или знаете ли какво може да е обяснението?
Не мисля, че е цистит. В началото е възможно щом правиш секс от скоро , да усещаш дискомфорт. Но най-добре иди при лекар, ако това продължи. На дали някой тук ще може на 100% да ти даде точен отговор. Посъветвай се с лекар.![]()
забравих да напиша, че първия ден (вчера) по хартията имаше светло розов оттенък, ако има значение
Щом има и следи с такъв розов цвят, най добре иди при личният ти лекар и поискай направление за специалист.
Ходи на лекар. Все пак ние в тоя форум не можем да ти сложим диагноза.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отивай на лекар. Попринцип това много напомня на цистит. При него има и тежест ниско долу в корема. Но няма как да си сигурна преди да отидеш на лекар.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Леко розовото течение , болките при уриниране са признак за цистит, но може да са признак и за друго заболяване или инфекция.
Внимавай като се бършеш с кърпички да не са на спиртна основа.
maDamn