- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас нормално ли е 21 годишно момче
да излиза по разходки, кафенета и екскурзии с майка си и баща си :think:
Въпросът не е свързан с мен, да поясня![]()
да
1111111111111111111111111111111
n00bs
Не знам, струва ми се смешно мъж за женене още като малките деца с тяхните![]()
Да, нормално е. Обожавам родителите си. Приятно ми е да пия кафе с баща ми и да прекарвам времето си с тях. Не живеем в един град от години и когато се прибирам ми е супер в компанията на нашите. Трябва да си еб* си комплексара, та като си навършил 18 да не излизаш вече с мама и тати, понеже ще ти се смеят дружките и си вече голямо момче/момиче. По-нормално е на 13-14 да те е срам да хванеш родител за ръка пред приятелите си, от колкото когато си уж зрял и голям човек.
що да не ? естествено да не изпадаме в крайности... от време на време,а не всеки ден да предпочита да излиза с техните,а не с приятели...
Родителите са длъжни да осигурят на децата си всичките екстри![]()
Кво, майка ми като се е омъжила на 18-19, сега все едно не е мениджър, не кара трета магистратура, и не знае 3-4 езика, голяма селянка и идиотка е, чак ме е срам :Д
При леля ми същата работа, и тя на 18-19 се е омъжила за първи път, в момента е пенсионен експерт, пак с две магистратури.
Братовчедка ми също към 22-23 се омъжи, следовател е, завършила е НС в полицейската, после завърши и право.
Големи селянки са, мразя ги.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Насе хвани някоя студентка и излизай с нея...... време ти е да те задомим
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нормално е,
аз се кефя като излазям с баща ми щото той има много готина кола и бройкаме мацките заедно и се караме понякога коя за кого е, сеш се
Значи или са се оженили девствени/с малко предишни гаджета или на 18 вече са ги били минали доста и са решили да се задомят.И при двата случая е лошо. Рано е определено поне до 23-25 трябва да си поживеят. То иначе се женят за първия срещнат и после като срещнат човек, в който да се влюбят по-силно какво правим? Нищо чудно, че има толкова мн разводи. А и една пикла на 18 не става за майка, колкото и пораснала да се чувства. Да не говорим, че на почти всички такива бабите им гледат децата, понеже са заети да следват.
Последно редактирано от michel1 : 05-01-2012 на 14:44
ама разбира се! тооооолкова е миличкооооо ;$
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Няма как да сравнявате това какво ще справите според това родителите ви кога са направили същото.
Преди 15-20-30 години живота е бил много по-различен, тогава е било нормално да се жениш след като навършиш пълнолетие, да се пазиш за брака, който е бил задължителен, да се въздържаш от алкохолни прояви и пр.
Сега сме по-свободно общество, ако не желаеш, може да не се жениш. Всичките морални ограничения са паднали - хората си живеят щастливо... И когато им писне да живеят, се женят.