.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на sarin4eto
    Град
    В облаците ;]
    пиши и там заговори я,предразположи я и тогава и намекни че имаш симпатии към нея

Мега фен Аватара на Chacho
    Направи се, че sarin4eto не е пускала коментар.

Не се хвърляй с рогата напред и действай колкото можеш повече на живо. Вместо да й се обясняваш, поканата за среща е достатъчен намек, че имаш нещо към нея. Поговорете си два пъти, да те разбере кой си, за да не й предлагаш като непознат да излиза и я вземай на кафе. Да й пишеш във Фейсбук е проява на страхливост. Жените не харесват страхливи мъже. Заговори я в даскало.

И не забравяй, че идеята е и на двамата да ви е приятно. Забавлявай се, не се впрягай да успееш задължително с нея. Колкото по-малко ти пука, толкова по-добре.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да й пишеш във Фейсбук е проява на страхливост. Жените не харесват страхливи мъже. Заговори я в даскало.
    Съгласна съм..

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от sarin4eto Виж мнението
    пиши и там заговори я,предразположи я и тогава и намекни че имаш симпатии към нея
    Аз пък не съм на това мнение, защото може момичето да е против "интернет запознанства" и да предпочита нещата да станат на четири очи
    По темата: запознайте се, преди това разбери какво я вълнува и карай по тая тема, но винаги трябва да имаш тема за разговор с нея (да не се изчерпват), защото е малко кофти от женска гл. точка, но зависи от характера й.. Ние не можем да ти помогнем, помогни си сам ! Дадохме ти достатъчно съвети, сега е момента да действаш. Все пак не можем да го направим вместо теб ! Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си