.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: стрии

Exclamation стрии

На 12 год. съм и имам стрии от около 2 месеца.
    Имам ги по гърдите и краката.
    Малко напълнях напоследък и почнах да ходя 2 пъти в седмицата на танци по 3 часа.

МОЛЯ КАЖЕТЕ НЯКАКВИ ДОМАШНИ РЕЦЕПТИ ИЛИ КРЕМОВЕ !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дева.
    10 букви.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

??????????????????????????????????????

Голям фен Аватара на Starless
    kalpazanka помага ли настина Девата за заличаването им? Ти използвала ли си го или си чувала само отзиви?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    kalpazanka помага ли настина Девата за заличаването им? Ти използвала ли си го или си чувала само отзиви?
    Само отзиви. И то от жени, изкарали бременност(и) което лично за мен е най-големият тест.

Цитирай Първоначално написано от mileycyrus1992 Виж мнението
    ??????????????????????????????????????
    Питаш защо още не съм я преместила в правилния раздел ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Маслото против стрии на Икаров помага. Виждала съм бедрата на приятелка и преди, и след маслото- огромна разлика.
    А какво е това на Дева? Някакво масло/олио или крем?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Anonys
    Ами стриите ти от надебеляване ли са ? Не, това не ме интересува. Значи, първо ако искаш с билки да се лекуваш, отиваш в Асеновград на ул. Чая №5 и там ще питаш човека (85 годишен старец) какъв мехлем да ти даде за стриите. Той лекува абсолютно всичко. Имам стрии от 1 година и няколко месеца, лекувах се с Гландол(хапове) + SYNCHROBASE omega + Percultafla emulsion, но не видях никакъв ефект. Онзи ден ходих в Асеновград (имам синузит и там човека ми сложи по 2 капки в 2-те ноздри, очите ми направо кървясаха, защото са изключително люти и синузит вече нямам. Ходих на снимка и вече няма бяло на снимката от рентген) и човека ми даде този мехлем да се мажа за акне, но аз нямам, та си намазах стриите на гърба само 2 пъти и те започнаха моментално да изчезват ?! Това е най-доброто решение според мен. Вече се мажа 3-ти ден и те доста бързо понамаляха. Като че ли кожата е напълно захранена. Някои хора казват, че се лекуват със свинска мас, но пробвах и не е ефикасно. Та казвай на майка си, ако трябва ми пиши да ти дам номера му и да му звъннете.

благодаря за мненията : )

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Само отзиви. И то от жени, изкарали бременност(и) което лично за мен е най-големият тест.
    Заличава или само предпазва от появата на нови?

PullMeCloser колко струва маслото знаеш ли? И за какъв период от време се вижда ефект?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не мога да ти кажа за цена, не съм го ползвала.
    При момичето, за което казах аз забелязах ефекта някъде на втория месец, може и по-малко... беше доста отдавна, но наистина помогна доста.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    PullMeCloser колко струва маслото знаеш ли?
    Мисля, че е 8-9 лева

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Освен да се мажете, гледайте да спортувате, да се храните здравословно и да пиете вода.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Освен да се мажете, гледайте да спортувате, да се храните здравословно и да пиете вода.
    Точно това "спортуване" е един от признаците за стриите. Освен ако не са от надебеляване, то те са от не голямата еластичност на кожата. Може да е пораснала изведнъж или да предприема много силови упражнения. На мен стриите са ми от силовите (лост) + бърз разтеж.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е, аз не казвам да се товарят, да вдигат и да блъскат. Достатъчно е 30 мин три пъти в седмицата. Тц. Иначе т'ва от бързия растеж си е съвсем друга тема. При авторката си е от затлъстяване.

При мен е бърз растеж, да уточня само .

мерси за мненията : ))

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Стриите се махат докато на нови, демек червени.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Напълно никога няма да изчезнат, щом веднъж са се появили, но могат да се заличат в известна степен с кремове, лосиони или масла за тяло. Първо пробвай с нещо по евтинко, ако няма съвсем никакъв ефект- тогава по-скъпо. Имаше едни ампули преди време, рекламираха ги много, около 120 лв. беше комплекта. Първо пробвай с някое масло или крем, те са по-евтини.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си