Ами стриите ти от надебеляване ли са ? Не, това не ме интересува. Значи, първо ако искаш с билки да се лекуваш, отиваш в Асеновград на ул. Чая №5 и там ще питаш човека (85 годишен старец) какъв мехлем да ти даде за стриите. Той лекува абсолютно всичко. Имам стрии от 1 година и няколко месеца, лекувах се с Гландол(хапове) + SYNCHROBASE omega + Percultafla emulsion, но не видях никакъв ефект. Онзи ден ходих в Асеновград (имам синузит и там човека ми сложи по 2 капки в 2-те ноздри, очите ми направо кървясаха, защото са изключително люти и синузит вече нямам. Ходих на снимка и вече няма бяло на снимката от рентген) и човека ми даде този мехлем да се мажа за акне, но аз нямам, та си намазах стриите на гърба само 2 пъти и те започнаха моментално да изчезват ?! Това е най-доброто решение според мен. Вече се мажа 3-ти ден и те доста бързо понамаляха. Като че ли кожата е напълно захранена. Някои хора казват, че се лекуват със свинска мас, но пробвах и не е ефикасно. Та казвай на майка си, ако трябва ми пиши да ти дам номера му и да му звъннете.