- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос за кофеина в кафето и колата.
Искам разяснение кое по-силното. Не трябва да пия много газирано, заради стомахът ми.Кафето не ми действа достатъчно. Пила съм всякакви сортове. Едва след 6 часа организмът ми го усвоява, но не мисля, че е до това, защото при много мои познати има същия ефект. Сутрин пием кафе и след няколко часа не сме мръднали от спящото си състояние. Знам, че е индивидуално всичко, ако въобще има някаква връзка с това. Да пия кола с кафе, не върви.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кола с кафе върви, как
Кофеинът е повече в кафето. Но и кафето зависи как ще го направиш и колко ще изпиеш. Аз слагам повече кафе, по-малко вода и изпивам повече количество.
Също така гледай да ти е добре осветено. Сънливостта идва и с тъмнината.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Решението е енергийна напитка![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не трябва да пия газирано. Заради Макдонълдс егати коремчето съм заформила.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Кола + кафе = 24 да съм будна. Все пак искам да се наспя.![]()
Тя има проблеми със съня !
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Да ти се похваля и аз нямам, супер рядко ми се случва и то около 1 час, само това![]()
sapphire5![]()