- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помощ !
Ами при мен историята е че баща ми стана адския тъпанар в последните години. Всичко почна откакто започнах да не уча
и тогава цитирам ''той се отказа от мен ''. И така той почна да се дразни с мен по цял ден и аз му отговарям защото супер много ме напряга а и аз съм си горделива и не мога така да ме дразни и обижда и аз да си мълча. Така де мина фазата със дразненето и нещата стана по сериозни почна да ме заплашва че ще ме бил пребиел, смачкал и темп подобни.И понеже той е по силен от мен и само ми се прави на много як аз трябва да си мълча и пак казвам аз съм си горделива и мълча до едно положение и после пак почвам да отговарям. И тука от близо месец той почна да ме удря е не много силно но за мен е защото все пак съм момиче и аз гледам да не рева пред него защото пак казвам не мога така някой да ме гледа как рева и аз само да подсмърчам като малка госпожичка и да чакам да ме съжаляват ........
Та съвет как да избягам от този ад защото не издържам вече !!
Послепис: На 14 години съм .
Съвет как да избягаш от този ад, защото не издържаш вече: бий си два шамара, седни си на тъпия, детски, горделив задник и УЧИ.
Баща ти е напълно прав.
Ми малко безсилна постъпка от страна на баща ти, ма все пак си проста на гъдулка, след време ше разбереш, че си го заслужаваш. Тия горделивите, дето са с акъл на мишки, обществото най-много ги обича. Аре успех тама в неученето!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Над темата ти има отговор - линк
Ето какво е станало. Тая отраканата и горделива госпожица (дете) е влязла в пубертета, след това е решила, че е много велика и никой нищо не може да и каже. След това е решила, че е много голяма и всичко знае и няма как някакъв "тъпанар" като баща и дето я е отгледал от сперматозоид (жалко, че точно тоя е спечелил надпреварата) да и казва кво да прави. Вероятно на всяка дума или изискване на баща й, тя започва да отговаря и да обяснява как няма да направи тва и тва и как няма начин той да и казва. В резултат на всички тия неща баща и :
1-во - Изпитва огромно разочарование от нея.
2-ро - Пробва последния възможен начин да защити себе си и да и набие в простата глава малко акъл.
Глупендер!
Пожелавам ти баща ти да те изхвърли на улицата за 2-3 седмици, че да ти дойде малко акъла.
Наистина не мога вече да разграничавам троловете от хората, които просто са глупави.
Не знам дали е за добро.
значи ти отговаряш на баща си, не учиш, правиш се на голямата работа като се мислиш за горделива.. и очакваш той да те търпи? .. хм?
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз да бях на мястото на баща ти нямаше да те удрам лекичко,щях да те пребия честно!Бил се правел на много голям...ми тип пък каква си-14 годишно лапе...Не знам дали си обърнала внимание колко ъпсурдна и просташка е тази тема...Продължавай всъщия дух-някой ден като седнеш да просиш пред някой минимаркет дълбоко ще съжаляваш.Айде мн позадрави на баща ти![]()
Ти си виновна, но все пак той не би трябвало да се опитва да разрешава проблеми с физическо насилие. Та, какво да правиш ли? Сядаш си на гъ*а и преставаш да се правиш на велика/интересна, и си учиш.Та, ти си само на 14 години, нямаш ли някакви амбиции относно бъдещето си ? Да не би да си мислиш, че мама и татко непрекъснато ще са до тебе и ще те хранят, обличат и подобни. Е, ако е така , жестоко се лъжеш , момиченце. Вземи се в ръце, докато не е късно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥