.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ !

Question Помощ !

Ами при мен историята е че баща ми стана адския тъпанар в последните години. Всичко почна откакто започнах да не уча
    и тогава цитирам ''той се отказа от мен ''. И така той почна да се дразни с мен по цял ден и аз му отговарям защото супер много ме напряга а и аз съм си горделива и не мога така да ме дразни и обижда и аз да си мълча. Така де мина фазата със дразненето и нещата стана по сериозни почна да ме заплашва че ще ме бил пребиел, смачкал и темп подобни.И понеже той е по силен от мен и само ми се прави на много як аз трябва да си мълча и пак казвам аз съм си горделива и мълча до едно положение и после пак почвам да отговарям. И тука от близо месец той почна да ме удря е не много силно но за мен е защото все пак съм момиче и аз гледам да не рева пред него защото пак казвам не мога така някой да ме гледа как рева и аз само да подсмърчам като малка госпожичка и да чакам да ме съжаляват ........

Та съвет как да избягам от този ад защото не издържам вече !!

Послепис: На 14 години съм .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Съвет как да избягаш от този ад, защото не издържаш вече: бий си два шамара, седни си на тъпия, детски, горделив задник и УЧИ.

Баща ти е напълно прав.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ми малко безсилна постъпка от страна на баща ти, ма все пак си проста на гъдулка, след време ше разбереш, че си го заслужаваш. Тия горделивите, дето са с акъл на мишки, обществото най-много ги обича. Аре успех тама в неученето!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Над темата ти има отговор - линк

Мега фен Аватара на draid
    Ето какво е станало. Тая отраканата и горделива госпожица (дете) е влязла в пубертета, след това е решила, че е много велика и никой нищо не може да и каже. След това е решила, че е много голяма и всичко знае и няма как някакъв "тъпанар" като баща и дето я е отгледал от сперматозоид (жалко, че точно тоя е спечелил надпреварата) да и казва кво да прави. Вероятно на всяка дума или изискване на баща й, тя започва да отговаря и да обяснява как няма да направи тва и тва и как няма начин той да и казва. В резултат на всички тия неща баща и :

1-во - Изпитва огромно разочарование от нея.
    2-ро - Пробва последния възможен начин да защити себе си и да и набие в простата глава малко акъл.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Глупендер!

Пожелавам ти баща ти да те изхвърли на улицата за 2-3 седмици, че да ти дойде малко акъла.

Повече от фен
    Наистина не мога вече да разграничавам троловете от хората, които просто са глупави.

Не знам дали е за добро.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    значи ти отговаряш на баща си, не учиш, правиш се на голямата работа като се мислиш за горделива.. и очакваш той да те търпи? .. хм?
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Аз да бях на мястото на баща ти нямаше да те удрам лекичко,щях да те пребия честно!Бил се правел на много голям...ми тип пък каква си-14 годишно лапе...Не знам дали си обърнала внимание колко ъпсурдна и просташка е тази тема...Продължавай всъщия дух-някой ден като седнеш да просиш пред някой минимаркет дълбоко ще съжаляваш.Айде мн позадрави на баща ти

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си виновна, но все пак той не би трябвало да се опитва да разрешава проблеми с физическо насилие. Та, какво да правиш ли? Сядаш си на гъ*а и преставаш да се правиш на велика/интересна, и си учиш.Та, ти си само на 14 години, нямаш ли някакви амбиции относно бъдещето си ? Да не би да си мислиш, че мама и татко непрекъснато ще са до тебе и ще те хранят, обличат и подобни. Е, ако е така , жестоко се лъжеш , момиченце. Вземи се в ръце, докато не е късно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си