.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    E добре, аз съм момиче и също не мисля, че е кой знае каква драма да не облича къси поли и панталонки. А и определено има разлика между къси и къси, защото има и такива които изглеждат много к*рвенско. Като иска да си върне доверието на баща си ще се прежали.
    Ем не е голяма драма, да, но си е човещинка. Представи си цяло лято с дънки и ръкави. Затворена ли да седи вкъщи на 40 градуса?
    Пиене, ок. Правилно да и забраняват. Също и пушене. Наркотици. Особено лоши компании. Добре.
    Но да не и дават да си облече една рокля лятото, е...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ем не е голяма драма, да, но си е човещинка. Представи си цяло лято с дънки и ръкави. Затворена ли да седи вкъщи на 40 градуса?
    Пиене, ок. Правилно да и забраняват. Също и пушене. Наркотици. Особено лоши компании. Добре.
    Но да не и дават да си облече една рокля лятото, е...
    Тя не пише, че и забраняват да излиза с къс ръкав, а с потник и то без презрамки. ;]] А късите панталонки и роклята ще ги преживее, както вече казах. Плюс това няма да седи затворена вкъщи, много ясно. ;]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си