Здравейте.Първо*да*започна* с*това*че*съм*момиче*почти*н а*23.Да,мястото*не*ми*е*тук,но *имам*нужда*от*съвет.
Аз*съм*много*притеснителна* и*мълчалива.Общуването*с*хо рата*и*специално*с*мъжете,м мчетата*ми*е*доста*трудно.Д а*не*кажа*невъзможно.Колкот о*и*да*се*старая*не*намирам* еми*за*разговор,не*знам*защ о,но*си*мисля*че*ако*почна*д *говоря*ще*отекча*някого,ще *е*скучно*това*което*говоря. Пък*може*и*да*не*съм*толкова *интересен*събеседник.
Стана*така,че*се*влюбих.Поз авам*го*от*миналата*година. В*селото,в*което*имаме*къща* неговия*приятел*е*наш*съсед *и*миналото*лято*беше*да*дош ъл*да*помага*на**приятеля*си .Той*ме*зяпаше*и*аз*също*го*з япах,но*нищо*повече.Той*е*от *Пловдив,града*в*който*уча.И *е*80-ти*набор,което*ще*рече-9*години*по-голям*от*мен
Тази*година*пак*дойде*и*отн во*се*зяпахме.Разменихме*с *само*няколко*думи*и*тва*е.
Днес*си*тръгнаха*и*ще*дойда *отново*септември,щото*нег вия*приятел,който*е*нашия*с ъсед*лятото*е*на*море.Но*моя *човек*щял*да*идва*да*полива *градината*лятото.*
Та*снощи*седнахме,направих е*си*нещо*като*изпращане-аз,майка*ми,баща*ми,вуйчо*ми ,той,неговия*приятел,жената *на*приятеля*му,и*двама**по-възрастни.През*цялото*врем *аз*нищо*не*казах,мълчах,гл дахме*се.И*това*беше.Накрая *каза*приятно*ми*беше,хвана* ми*ръката,ръкувахме*се*и*ка а*ще*се*видим*като*поливам* радината.
А*днес*като*си*тръгваха*нищ *не*каза...
Лудо*влюбена*съм,но*с*тоя*мо я*срам*до*никъде*няма*да*сти гна..
С*него*слушаме*една*и*съща*м узика*и*ако*бях*почнала*няк я*тема*за*разговор*нямаше*д а*мълчим..
Сега*трябва*да*чакам*до*сеп ември,за*да*го*видя,нямам*н каква*връзка*с*него.Той*не* олзнва*фейсбук*или*нещо*та ова.Само*знам*че*ходи*в*едн *заведение*в*Пловдив,нищо*д руго...*
Как*да*стана*по-отворена*към*света,по-общителна,как*да*ме*забележ и,защо*ме*зяпа
И*най-якото*е*че*си*няма*приятелк ,как*ме*е*яд,че*съм*такава,н *как*да*се*променя*
И*как*да*привлека*вниманиет о*му,явно*само*със*зяпане*не *става*;( *
Всичко си зависи от теб - само и единствено сама можеш да си помогнеш. Как ли? Просто престани да се притесняваш какво ще си помислят за теб, ако кажеш еди-какво си. Бъди по-уверена и кажи това, което ти идва на ум.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Защо пишеш със звездички О.о .. И да всичко зависи от теб... Напъчи малко гърди, лепни си една чаровна усмивка.. и не му мисли много.. А за да се научиш да общуваш с хората... Трябва да започнеш да го правиш колкото и да си срамежлива, няма кой друг да говори вместо теб и да ти избие тези притеснения..![]()
Омг, тая тема все едно някоя 12 годишна я е писала. Ми ние няма как да те направим комуникативна и отракана. Ако сам не си помогнеш, друг няма как да ти помогне.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5