Значи проблема е в едно момче .. От доооста време с него се забиваме .. но няма развитие . Той е в класа ми . Аз съм нова в това училище.Ииии той до колкото знам е бил много добър приятел с едно момиче от класа още преди аз да се появя.С нея дори се сприятелихме и сме често заедно .. Тя си има сериозен приятел от доста време и не го крие ( Обвързана е във фейсбук , показва СМС-и от него ...) Но въпросното момче флиртува с нея пред очите ми ! ЗНАЕ че е заета и че тя никога няма да погледне на него като на повече от приятел .. но продължава .. Не знам какво да направя ! Всичко беше идеално .. а сега с нея ........ Да го зарежа ли !? Да спра ли да се занимавам с него ? Знам че на момчетата не им е проблем да се закачат с много и същевременно да имат чувства към 1 ., но това минава всякакви граници .. дразни ме също и факта , че мен ме ревнува ... и когато съм близо до друго момче той идва до нас и буквално настоява да се махна от момчето .. ужасно е ! Имам чувства към него .. но не мога да търпя ! Да изчакам ли още ? Помогнете ми !