- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи???
Здравейте, искам да взема подарък на мен и приятеля ми , което да е от две части и половинките да са в нас , идеи????
ключодържател..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Примерно да е като сърце..
може и да е герданче, което сърцето да се разполовява..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
нека не е герданче.. едва ли гаджето ти ще се съгласи да го носи :д .. има готини ключодържатели в магазините за сувенири..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Може примерно за теб герданче, пък за него гривна (някаква там) със закачена разполовяваща се фугурка на сърце, или на катинар с ключ ....нещо такова. =]
И гривна със сърца не си го представям да носи. Най-добре някакъв ключодържател, и не си хаби времето, че чак дизайн да избираш.
Помоли се на някой щтъркел за близнаци. По едно за всеки.![]()
Благодаря на всички!!! Идеите ви са добри , но най ми хареса идеята за ключодържателите и може би това ще взема .....!
Май наистина идеята с ключодържателите е най - добра . Успех ти пожелавам, това е готинка идея.
Идеята с ключодържател е добра, но не сърце. Аз и моят приятел имаме крачета - стъпки. При мен лявото, при него дясното. Гравирани са и си ги носим. Сърцата освен, че са изтъркани, на много мъже не им допадат. Избери нещо по-универсално.
Оказа се ,че няма ключове.........И ся мъдря друго.....
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея?