Здравейте , преди около 6 месеца братовчедка ми харесваше едно момче. Той беше със сини очи с много хубаво тяло и беше много хубав в лице. Месец след това тя спря да се занимава с него смисъл то не беше нищо сериозно само си писаха но така и не се видяха.И тогава моята най добра приятелка тръгна с едно момче.И аз се чувствах много самотна защото всички около мен бяха обвързани а аз бях приключила сериозна връзка наскоро. Най добрата ми приятелка реши да ме запознае с едно момче което е приятел на гаджето и. Излязохме и се оказа че това момче е момчето което братовчедка ми харесваше.На живо беше още по хубав отколкото на снимки и като си говорихме ми се стори много приятен. Започнахме да си пишем доста често и аз хлътнах по него,но той мислеше че съм хубава и нищо повече.След това аз се преместих да живея в Англия и до сега продължавам да го харесвам. Много искам да започне да ме харесва до лятото. Имам предвид да му пиша ли и какво да му пиша.Много искам като се прибера лятото да бъда с него дори и за седмица да е. Кажете ми как?