.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

как да възбудим приятеля си

здравейте.. отгодина имам приятел с които се разбираме отлично.искам д аму направя някаква секс изненада дайте някакви идеи.. някакъв начин по които да го възбудя адски и в същото време да е оригинално..

Супер фен Аватара на cyclops
    Писала съм и друг път, но в друга тема (раздел секс). Не знам дали ще се сетя за всичко, но ето няколко идеи:
    1. Стриптийз
    2. Мръснишки смс-и, докато не сте заедно + евентуално предизвикателна снимка, докато го подлудиш.
    3. Чакаш го вкъщи, като му оставяш с влизанео някакви бележчици къде да отиде, какво да направи. А може и да му оставиш шалче, с което да си върже очите. От там нататък поемаш ти инициативата.
    4. Ако си падате по секс на публични места можеш да го заведеш на някое местенце навън.
    5. Да го събудиш със свирка
    6. Любимата ми част, което не е чак изненада и трябва да участвате двамата. Всеки един от вас си написва на отделни листчета по 5 до 10 сексуални фантазии без да си ги показвате един на друг. Слагате ги в кутийка и всеки ден или седмица теглите по едно, което да осъществите.

Има още варианти, но не знам доколко разполагате с терен и какви са ви възможностите като цяло. Весело изкарване

Кирилицата е задължителна

$h@d0w

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си