.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Кръв ПОМОЩ !!

С приятеля ми правим редовен секс от 3 седмици и до сега всичко беше нормално. Днес започна с пръсти (не за 1 път) и потече кръв, стреснахме се взехме кърпички, изхабихме 2 пакетчета в рамките на 5 минути и тече супер много. Прибрат се у нас стоях в тоалетната а то продължаваше да тече и то доста. Падна ми кръвното припаднах приятелките ми ме свестиха (не се обадихме на бърза помощ поради сериозни причини) от 7 до 9 течеше много вече съвсем малко, даже подчти спря. На какво може да се дължи това, дали се е получило така,че сега да се е скъсала ципата, а и дори да е така защо имаше толкова много кръв.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом не си девтвена, е по вероятно да е причинил някаква по сериозна рана или разкъсване във вагината ти ( особено ако не си е изрязал ноктите ). Или не дай си боже да е наранил шииката на матката. А и при наличието на толкова много кръв, чеда ти падне кръвното и да припаднеш какво правиш още тук!!! Отивай на гинеколог, от онези които са в спешните центрове ( те работят и по празници ).

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да припаднеш и да ми кажеш , че няма как да се обадиш на 112
    е на това му се вика тъпа 17 годишна..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Не се бави, иди на лекар.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не е от скъсване на ципата.. 1во нали го правите от 3 седмици ... второ при скъсване на ципата не тече чак толкова, обикновено са 1-2 капки ... Може да те е одраскал (въпреки че едва ли от одраскване ще тече толкова много кръв) ... Някаква рана да си имала.. знам ли .. Трябва да се консултираш с лекар, това не е нещо нормално :с

anonymous708973
    Guest
    Какви са тия сериозни причини, бе?! Ти чуваш ли се?!
    Ако беше припаднала от ниско кръвно просто така - окей. Ама да припаднеш от кръвозагуба и да не викнеш бърза помощ?! Нормална ли си?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Шубе я е, че мама и тати ще я напляскат, че е правила секс.

Ама не я е шубе, че е получила кръвоизлив, който безспирно тече и може да умре.

Бягай на гинеколог, бе патка с патките, вашите ще разберат тъй и тъй, ако се гътнеш от някоя инфекция след това. Историята говори, че имаш отворена рана вътре в най-добрия случай. За това трябва да се вземат мерки. Искаш ли да гноясаш и да не правиш секс въобще близките няколко месеца/година?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    като отидеш на гинеколога сигурно ще те пита каква е кръвта (ако си обърнала внимание) дали е ярка(което ще рече че е като одраскване) или тъмна(което ще е лошо защото идва по-отвътре така да се каже) поне така знам когато има такива обърни внимание каква е кръвта

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Или не дай си боже да е наранил шииката на матката.
    Ти знаеш ли къде се намира шийката на матката и какво представлява?

Аз тогава мисля, че може да й е бръкнал и в самата матка, дори по-навътре и да й я стиснал яйчниците, или завързал тръбите на панделка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    здравето ти е на първо място пред каквито и да било ''сериозни причини,за да не се обадиш'' отивай на лекар.. за ципата - едва ли,за одраскване също не ми се вярва,защото кръвта е много ! .. отивай при лекар по възможно най-бързия начин..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    току що четох някъде че кървене извън месечния цикъл може да е на хормонлна основа но според мен причината може да е нещо друго авторке след доктора кажи как е минало и какво е било

Не чакай.Отивай на лекар!!!!

П.С-Като чета темата...господи благодаря ,че не съм момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си