- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- такъв бански? откъде (:
откъде мога да си поръчам / купя / намеря такъв бански ? ^^
според мен ще е малко кофти, ако се изпечеш на такъв, но ако ти харесва... иначе ник'ва идея
не знам... хубав е,но такъв тен ще хванеш,че...... абе смешно ще седи затова си помисли...
лол лол лол лол .. много е хубав <33333 но тена ще бъде ебети смешният![]()
![]()
Без тая нелепа презрамка би бил в пъти по-хубав.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Страшен е, обаче ако не ходиш на солариум и разчиташ само на тена от плажа... ще се изпечеш страшно смешно и после като носиш потник, ще си личи адски много.
модела е много хубав но по-скоро ми прилича като такъв който е за басейн да се изфукаш пред приятелки отколкото на плажа да се печеш с него - както казаха горе ще ти седи смешно разликата...а и ако плуваш според мен на първото замахване вече от едната страна ще ти е изпаднало или поне ще ти създава неудобство
за да не правя нова тема.. някой да знае къде има ето такъв бански :
http://www.prikachi.com/images/891/4711891A.jpg
Не ми изглежда много удобен и честно казано не съм виждала още такъв. Ама за печенето какъв е проблема просто да си маха горнището и няма да има разлики.