- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без думи :|
С приятеля ми сме заедно от 2 месеца и половина.Всичко между нас си е просто перфектно! ^_^Учим в едно училище и така всеки ден сме заедно,което е супер.Той живее на около 8 км от моя град и редовно идва за нещо.До сега когато е имало ваканции и почивни дни аз съм ходила в града,в който той живее,тъй като там имам роднини,а и самото място си го обожавам и е нямало проблеми с виждането ни.Тези дни,бяхме във ваканция 4 дни.В петък се видяхме само за 2 мин и това беше.Той трябваше да пътува (това го разбирам ок).В събота му звънях ако е свободен да дойде поне за 30 мин да се видим.(не му го казах точно така,но общо взето това беше замисъла).Той ми заяви че има работа (при което аз-ок няма проблем). По-късно ми каза,че ще идва,но ще е на гости с техните при техни познати и няма да можем да се видим.Помислих си-офф хубаво ама на 18 е толкова ли е трудно да каже отивам на кафе,когато решите ми звънете и ще дойда да ви взема и да дойде да се видим поне за 15 мин.Има ли желание има и начин.Е,явно желанието е липсвало.Същия ден,когато той идваше и с техните го видях,мина покрай мен и дори не махна/свирна или да направи нещо,с което да покаже,че ме е видял или нещо от сорта.Обидно ми е.През четирите дни един път не ми звъна.Вчера реших да излезна на разходка с 2 момичета.И съответно видях,че и той е в града-не ми се е обадил,не ми е казал...и ако не бяхме се засекли нямаше да разбера,че е бил тук.И то да е имал работа-ок,ама беше с най-добрия си приятел на кафе.Като ме видя спря и свирна и от колата ми каза айде на кафе и аз му казах,че по-късно,когато оставя брат ми в къщи ще отида.И той-ок,без да слезне да попита как съм и поне малко да покаже че му липсвам,че се е затъжил.В даскалото 1 ден да ме няма и полудява.На следващия имам чувството,че ще ме изяде.(което ми харесва).Ама сега ... Докато още бях с брат ми и 2-те ми приятелки той заедно с още 3 момчета се връщаха от кафето и само ми помаха и тва беше
.. Не съм го очаквала от човек,който направи всичко за да бъде с мен и не се отказваше каквото и да става.Имам чувството че помахва на някой познат просто ей така за да не му е сърдит ...Приятелката ми не може да проумее защо се държи така,аз също..Толкова ли е трудно да спре шибаната кола за 2 мин и да слезне да го видя само за малко.Това са 4 дни,в който той все си има работа,все бърза и все има оправдание.Вечерта ми писа във фейсбук,че баща му бил казал да се прибира по най-бързия начин и за това не можал да ме види. Много съм разочарована.Не мисля че заслужавам такова отношение.А и не съм го очаквала от него.Каза ми че ще се видим в сряда,защото днес трябвало да помага на баща си.При което аз му писах "хубаво".Той върна "т'ва не прозвуча никак хубаво".Не знам как да реагирам.Разбирам 1 път ок-не може,2-ри...ама за 4 дни 1 път за 2 мин да не се видим .... Вие какво ще кажете..как бихте реагирали..как бихте се почувствали?По принцип не съм от хората,който обичат да мрънкат и да се сърдят за глупости,ама това ми дойде малко в повече
![]()
Ами от 2 месеца и половина вие се виждате всеки ден в училище. Може би е искал малко почивка, да разтовари с приятели и т.н. Не му се сърди, виж утре как ще се държи в даскало и пиши тука, за да ти дадем съвет![]()
Използвай си устата по предназначение.
Иначе аз бих спряла да го търся повече, да му вдигам телефона и да го отразявам като цяло, когато го видя, щото ставам изключително проклета, когато проявяват към мен неебателно отношение, при това - незаслужено, та умишлено правя напук, ама аз съм друга бира и все залитам в крайности. Говори с него и го виж какво ще съчини на момента.
едит: вариантът да е искал малко лично пространство е логичен, докато не стигнем с оная част с помахването, д'ге?! "Здравей, отивам с приятели да изпием няколко бири, после ще сте видим" е далеч по-приемливо, отколкото да се прави, че не е в града, а когато го спипат в крачка да се държи като женски полов орган, да помахва на приятелката си, ни лук ял, ни лук мирисал.
Последно редактирано от NambyPamby : 05-01-2012 на 09:36
Ами точно това казвам, че той е искал лично пространство.. За какво да лъже момичето, че ще се виждат, след като той иска да разпусне ?
Оф, не става въпрос да я лъже и да й обещава някви неща, а да прояви нормално човешко отношение и да й обясни, че си има някви нужди и ще се видят, когато му се отвори свободно време(много ангажименти, много нещо иначе, 4 дни не може да намери време да се видят, нищо че й виси денонощно в града). Ти така ли се държиш с приятелката си? Решаваш, че днес не искаш да я виждаш, ми искаш да излезеш с момчетата, правиш се на много зает обаче, щото не ти стиска да си кажеш, че имаш нужда да бъдеш някъде без нея, и ако случайно я срещнеш на улицата, й махаш от съседния тротоар и гледаш да се измъкнеш възможно най-бързо като мижитурка?
на мен би ми станало обидно .. ама аз съм си чувствителна де,но все пак.. другия вариант е да не му звъниш до утре и утре като се видите да поискаш да поговорите и да му обясниш всичко,което каза тук и да му кажеш,че се надяваш повече да няма такива изпълнения.. и все пак до някъде го разбирам.. 2 месеца и половина да си нон стоп с някой не е работа,а и още повече,че сте в едно училище.. може да е искал малко свобода или наистина да е имал работа.. понякога така се получават нещата,че наведнъж ти идва всичко и нямаш време.. за това не му се сърди,а просто поговорете
Вижте по принцип и аз не обичам тея работи -непрекъснато заедно.Точно за това гледам да не го търся непрекъснато и да му давам колкото се може повече свобода.Никога не съм му казвала или намеквала да не ходи някъде а да стои с мен.Винаги съм гледала да не го ограничавам и да се отнасям с него така както искам той да се отнася с мен-всеки да си има лично пространство и да не сме непрекъснато вързани.И аз не го харесвам т'ва.Просто не ми допада.Обичам да го виждам как се забавлява с приятелите си-доставя ми удоволствие въпреки че тогава е с тях а не с мен.Обаче докато сме в даскалото той е този който всяко междучасие е покрай мен,той не прекъснато ме търси.Знам че когато едно нещо се повтаря омръзва и затова гледам да има разнообразие да не вися непрекъсно покрай него и да му писва.Ама той е този който буквално не се отлепя.Тръгнат ли някъде веднага ме вика с неговата група.Никога не ме е пренебрегвал и съм му казвала,че нямам нищо против да е само с тях(аз да не съм там),съвсем нормално е,разбирам го.Ама той така иска,така е още от началото.И сега изведнъж с тея постъпки супер много ме учуди.
ами ако не поговориш с него ще си стоиш учудена !
Само аз ли не виждам абсолютно никакъв проблем тук?
Момчето може да си е имало работа, проблеми, може да е бързало... Ако наистина е такава лепка, каквато го описваш, едва ли ще пропусне да ти каже, че ще идва в града. Явно си има причина. Вместо да си вадиш веднага някакви грешни изводи, защо първо не поговориш с него?
Аз ако бях на твое място, може би нямаше и да ми направи впечатление. Ако го видя някъде на кафе с приятелите му, ще си помисля, че е дошъл до града да се види с тях и толкова. Няма смисъл да ми се обажда, колкото да ме информира за всяка крачка, която прави.
И спря да се върти за миг земята..
С хората,с които беше се вижда непрекъснато,те живеят един до друг.Както казах по-горе,окей както и да е нямам нищо против да прекарва време с тях обаче както мина и си замина само с едно помахване така сякаш съм някоя позната ...Единия път те залива със огромно внимание,следващия си просто на здравей от далече..
Това беше първото което ми хрумна като прочетох, че си го засекла с техните. Ако те не знаят е нормално да не реагира. А защо не им е казал, ако е така, е вече съвсем отделна тема. Два месеца нон-стоп заедно е нормално да има нужда от лично пространство. Просто така го е почувствал и така го е направил. Това, че в училище те търси и иска да сте заедно е нещо много хубаво, но не значи, че постоянно ще е така. Говори с него. Кажи му как е изглеждала ситуацията в твоите очи, предай му чувствата и мислите си за ситуацията и се опитай да разбереш и неговата гледна точка за нещата. Не мисля, че имаш сериозни поводи за притеснение. Просто говорете като големи хора и се изяснете.
Да,знаят.Не е притеснение.По-скоро съм малко разочарована,че така ме пренебрегна/не знам дали това ще да е точната дума/
Щом не ти харесва подобно отношение, просто поговори с него. Обясни му това, което каза и на нас: че нямаш нищо против да се среща със своите приятели, че ти е приятно когато се забавлява с компанията, че и ти не си от този тип момичета, които държат своя изкъсо, но просто си била много разочарована от отношението му спрямо теб последните 4 дни.