Боже... хора,,, не знам какво ми става напоследък,, ама аз само като го видя на някое клипче или по ТВ-то.. пък да не говорим ако е на живо на някой театър.. ;dd ;xx и всичко ми се преобръща и в корема ми става една голяма буца.... ;dd или по-скоро онова чувство "пеперуди в корема" ;dd. Един път след един театър ходих за автограф и да се снимам с него,, и ви казвам като ме прегърна тоя човек,,, ми аз щях да потъна в земята,,, толкова го харесвам , че не е истина. Ха ха ха.. ама поне автографа съм си го сложила на шкафа и всеки ден си го гледкам .. Пише: " За Нина с целувки" хаха знам че тва нищо не значи,, ама като си помисля , че той го е писал и ,,,, :х ;dd Да знам че си има жена и дете,, и e твърде голям за мен , но като го видя или му чуя името,,, откачам и не знам къде се намирам ;dd. То не че ми пречи тва, ама... нормално ли е ;dd Не знам...кажете,, друг да има подобен проблем. ;dd
[само ви моля без коментари за правописа ;dd , защото даже като го писах и бях доста развълнувана ;dd]
айде,,, чакам мненията ви по въпроса