.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на reperw

Question Нова връзка и тъп проблем

Около 1 седмица съм в нова връзка с 1 момиче и се появи 1 проблем устните ми се напукаха и отстрани на устата също се зачерви...

Може ли да е някаква инфекция от целувките ?

Споделих с нея проблема и тя ми се разсърди....каза ,че я смятам за болна и мръсна ,а не е така... просто споделих... защото наистина съм шашнат..

ОХХ... РАЗБРАХ ОТ КАКВО Е ... спомних си ,че използвах самобръсначката на баща ми... не питайте защо

Сега остава как да и се извиня ...
    Последно редактирано от reperw : 05-01-2012 на 12:09

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Имал ли си до сега в живота си херпес? Да не си настинал? Да не си си отварял устата широко? Да не си се прехапал? Да не си ял твърде солено, люто, кисело?

Грешен ход да я питаш, щом сте в нова връзка. Излязло е сякаш мислиш само за себе си и за твоите проблеми, попита ли я тя как се чувства? Защото наистина може да се е почувствала тъжно.

Идеята е, че е слабо вероятно да ти е лепнала нещо, поне аз не се сещам за нищо, което се предава по този начин и е с такива симптоми, поправете ме, ако има.
    Така де, освен херпеса, ако не си имал никога - рано или късно го хващаш.
    Една съученичка го хвана в 9ти клас, и първата реакция беше зверско подуване на лимфни възли.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

ОХХ... РАЗБРАХ ОТ КАКВО Е ... спомних си ,че използвах самобръсначката на баща ми... не питайте защо

как да й се извиня защото разбирам ,че съм е наранил ... много съм тъп.. и веднага се усъмних в нея...
    Последно редактирано от reperw : 05-01-2012 на 12:02

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Вземи си балсам за устни. По начина по който го описваш е по-скоро изпръхване. Няма страшно ще ти мине. Само се мажи често, за да омекотяваш разранените места.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Просто се вижте и й кажи, че си голяма паника, и че съжаляваш, вземи й цвете също :Д
    Ти си знаеш, а и в крайна сметка нищо толкова сериозно не е станало, ама е възможно да е саднала.
    За изсъхването е много точно бтв, може и това да е ^^
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    ми така е, баща ти си е бръснал ташаците, ти си си обръснал после мустака. друг път да знаеш, първо се бръсне мустака и после ташаците

^ ааааааааааа защоооооооооо не мисля ,че точно с тази си е бръснал ташаците той има 2 една за тяло 1 за брада... няма значение... очаквам още включвания,как да се извиня...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Аз пък мисля,че тя прекалено много се е филмирала.Освен ако не си и заявил нещо свързано с ниска хигиена,по нищо не личи да я обвиняваш...и аз да ходя с някоя от седмица и да ми се прецакат устните ще реша,че имам алергия към козметиката и или нещо такова,де да знам...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Хйахаахаайайхайхайа бръсначката :d
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Аз пък мисля,че тя прекалено много се е филмирала.Освен ако не си и заявил нещо свързано с ниска хигиена,по нищо не личи да я обвиняваш...и аз да ходя с някоя от седмица и да ми се прецакат устните ще реша,че имам алергия към козметиката и или нещо такова,де да знам...
    дам и аз така предположих.. и за това я попитах.. не съм и казвал ,че има ниска хигиена...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Утре ще ти излезе пришка на задника. Приятелката ли си пак ще обвиниш

^ не съм я обвинил... просто споделих с нея ... и така, НЕ СЪМ и казал : ТИ СИ ВИНОВНА ХОДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ ЗАРАЗИЛА СИ МЕ С НЕЩО.... просто и казах така и така напука ми се устата бла бла знаеш ли от какво може да бъде да не е от някое червило и така .. и тя просто си е сприхава

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Грешно си постъпил, като си я попитал директно. Но пък тя взела, че се е филмирала много. Като се има предвид, че съм от по-чувствителните и ако бях на нейното място - на мен също би ми станало гадно. Просто поговори с нея и й се извини. Подари й цвете , и подобни. Не се е случило кой знае какво.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си