- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми какво да правя..
Значи харесвам си едно момче от около 3-4 месеца.. Той знае, че го харесвам - казах му, но той тогава си имаше гадже и нищо не направи. Имам братомчед с който са много добри приятели и братовчед ми минолия ден е бил у тях и така както са си говорили братовчед ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко. Сега стана така, че той ме харесва и аз го харесвам, но не знам какво да правя... Той е малко притеснителен човек.. Какво да му кажа.. Какво да правя ? Помогнете ми.. Благодаря предварително !![]()
Ко речи ? Нищо ама абсолютно нищо не разбрах ? Ба'си несвързаните изречения.
д ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко.
Излезте, седнете някъде, гушни се у него и го питай дали помни, че си го харесвала. Ако има ерекция, значи да.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахаха, ако имал ерекцияАбе "Баце" ти просто ме разбиваш ей
по темата: Ами като се харесвате, к'во чакате ? Брак ли искате или ?Айде, да те няма от тийнпроблема, отивай при него...
Ти го харесваш, той те харесва, двамата се харесвате, единият харесва другия, другият харесва първия. Ако си сигурна, че братовчед ти не те бъзика, направи малък флирт, направи му намек или направо му кажи какво са ти казали.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
той още ли е зает че не разбрах?
иначе кво толкова опознайте се излизайте и така![]()
Дриймърке.. лош човек си ти, много лошТой и Чачо не е от милите, де :Р Аз нямам какво да кажа вече по темата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
А теб ти цъфна цоцата, като разбра оная ква използвачка е била. Не че е толко по темата, ма направо ми се драйфа от злобата ви понякога.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.