.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Unhappy Помогнете ми какво да правя..

Значи харесвам си едно момче от около 3-4 месеца.. Той знае, че го харесвам - казах му, но той тогава си имаше гадже и нищо не направи. Имам братомчед с който са много добри приятели и братовчед ми минолия ден е бил у тях и така както са си говорили братовчед ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко. Сега стана така, че той ме харесва и аз го харесвам, но не знам какво да правя... Той е малко притеснителен човек.. Какво да му кажа.. Какво да правя ? Помогнете ми.. Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на Anonys
    Ко речи ? Нищо ама абсолютно нищо не разбрах ? Ба'си несвързаните изречения.
    д ми го попитал кой харесва, а той отговорил, че харесвал мен. След като братовчед ми ми каза аз малко се учудих, защото преди това си мислех, че ме харесва поне малко.

Мега фен Аватара на Chacho
    Излезте, седнете някъде, гушни се у него и го питай дали помни, че си го харесвала. Ако има ерекция, значи да.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

С няколко думи - И двамата се харесваме !

Супер фен Аватара на Anonys
    Ахаха, ако имал ерекция Абе "Баце" ти просто ме разбиваш ей

по темата: Ами като се харесвате, к'во чакате ? Брак ли искате или ? Айде, да те няма от тийнпроблема, отивай при него...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ти го харесваш, той те харесва, двамата се харесвате, единият харесва другия, другият харесва първия. Ако си сигурна, че братовчед ти не те бъзика, направи малък флирт, направи му намек или направо му кажи какво са ти казали.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на paradosou
    Слушай Chacho xD

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    той още ли е зает че не разбрах?
    иначе кво толкова опознайте се излизайте и така

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Излезте, седнете някъде, гушни се у него и го питай дали помни, че си го харесвала. Ако има ерекция, значи да.

Ние си се смеем, ама е точно така. Авторке, излезте някъде двамата заедно, поговорете си, темата няма как да не се повдигне, и оттам цун мун и си знаете работата.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Дриймърке.. лош човек си ти, много лош Той и Чачо не е от милите, де :Р Аз нямам какво да кажа вече по темата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    той още ли е зает че не разбрах?
    иначе кво толкова опознайте се излизайте и така
    Не няма си гадже. Заряза е, като разбра,че тя само го използва.

Мега фен Аватара на Chacho
    А теб ти цъфна цоцата, като разбра оная ква използвачка е била. Не че е толко по темата, ма направо ми се драйфа от злобата ви понякога.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си