- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- дрехии за 15 септемврии..
Здравейте. Знам,че е малко рано,но ми стана любопитно пък ии без това нямам търпение да дойде 15 септември..![]()
Та към въпроса: намислили ли сте си какви дрехи да си купите за 15 септември,как ще сте облееченииии все пак дори и да сте решили примерно може да размислите,ноо..
![]()
ПП: Аз все още не съм решила,но имам някои предпочитания..![]()
ще се фукам с ти шърта на Барни от Симпсънс, къси панталонки ако е топло, ако е студено пак искам с къси и кецки. Хехе, нищо официално.![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Като за последна година момчета от нашия клас мислим да дойдем всички с бръснати глави и във военни униформи.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
![]()
![]()
Чак дрехи да си купувам,леле... едва ли :д Ако си купя нещо ново до тогава,може,но не и специално за 15ти ;д ....Ще си се облека, както се обличам всеки ден за навън и така..
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
За дрехи не знам,но ще си направя син кичур.Имам си рус,сега малко ще сменя цвета.Минах лилаво и розово,искам синичко![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Да си купувам дрехи специално за 15ти хахах... ще сложа ня'кви дънки няква тениска и най-много да си обръсна брадата.
ох, мале... нищо специално няма да си купувам.. не искам да идва тъпия 15-ти![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Чисто бяло. Не е специално за деня, просто така го реших още от преди 2 седмици![]()
Както обикновено се обличам , така ще отида . 15 Септември да не е някакъв по-специален ден ,че толкова да му мисля с какви дрехи да отида .
Ами как да съм... да не шЪ си облена костюма, щото ще почвам даскало, особено тая година с квито дебили ще уча... не ми се милси простооОо
!!!~_
++++Първоначално написано от elito0o0o0
един пьт да сьм сьгласна с теб![]()
![]()
Униформа![]()
Цък! [мен ме няма]
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ще му мисля в началото на септември. До 15 има време
Аз пък ще си ходя с униформата - пълна е.
Абе знаете ли, зайците, в чиито у-ща има пълна униформа (поръчваме я през август) - на 15.09 с нея ли трябва да сме?
хаха.....и като е 15-ти септември трябва да се облечеш по-специално,така ли?Стига бееее!
Въобще не съм мислила с какво ще съм облечена,ще реша на момента...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Да и аз това искам да знам ..Първоначално написано от adelina1996
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Не съм решила,но няма да е нещо специално..
Дънки и някаква тениска или суитчър /Зависи от времето и настроението ми/
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Хах , всички казват , че няма да си купуват нищо , че няма да се гласят и т.н. На някои им вярвам , ама някои съм сигурна , че като стане 13 .. 14 септември ще пускат теми " С каква прическа да съм на 15 ? " , " Какво да си облека на първия учебен ден " и т.н. (за момичетата става въпрос)
Аз постоянно си купувам нови дрехи , така че .. някой нови дънки (тесни) и някоя нова блузка с къс ръкав най-вероятно. Няма да тръгвам с рокля , много ясно , но няма и да съм със стари дрехи.. (:
и в нашето училище имаме униформи.Дано само да не се наложи да сме с униформа на първия учебен ден,че иначее..Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
![]()
![]()
Ако не си купя нещо, което да ми харесва повече ще съм със тъмно синя риза с къс ръкав, къси бели панталони и сандали на токчета. Дано времето е хубаво.![]()
Едва ли ще се глася много-много. Е, не мога да отида с анцуг и спортна тениска, но едва ли ще съм много официална.
Униформата,трябва да си взема подходящи токчета,разни аксесоари и заешки уши![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
не ми се мисли от сега, не ми се ходи на дскл![]()
Но пък, като се замисля, може да си облека една бяла риза, която много обичам (ако ми става до тогава, нося я вече 2 години). Нооо не знам, зависи какво ще е времето.Нови дрехи няма да си купувам