.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на Anonys
    Аз в 6 клас не учих по нищо, но много знаех. По принцип си имам слухова памет и всичко, което ми кажат/прочетат/аз си прочета и го запомням на момента. Имах една такава госпожа и знаех, че ако се трудя само, за да й показвам, че знам - няма да стане. Цяла година ми писа 2 и 3. Искаше да завърша с 2, но извиках комисия от София и реалната ми оценка беше 5.38

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Аз в 6 клас не учих по нищо, но много знаех. По принцип си имам слухова памет и всичко, което ми кажат/прочетат/аз си прочета и го запомням на момента. Имах една такава госпожа и знаех, че ако се трудя само, за да й показвам, че знам - няма да стане. Цяла година ми писа 2 и 3. Искаше да завърша с 2, но извиках комисия от София и реалната ми оценка беше 5.38
    Въпроса ми е точно как и къде се ходи на тази комисия,шанса госпожата да се познава с квесторите и т.н.

Цитирай Първоначално написано от despinabs Виж мнението
    Въпроса ми е точно как и къде се ходи на тази комисия,шанса госпожата да се познава с квесторите и т.н.
    Ако не сте доволен/на от оценката на крайните изпити (или смятате, че заслужавате повече), можете да поправите оценката си пред комисия специалисти по дадения предмет, но знайте, че много добре трябва да се подготвите за тая комисия. И все пак, от личен опит ще ви кажа, че такива зверове са изцяло способни да прееб.. успеха ви.. Независимо дали ще се изправите пред комисия или пред някой друг.
    OverRuled // Rise Above Hate..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си