.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво ми е?

Здравейте, регистрирах се във форума, защото имам проблем и в момента няма как да се консултирам с лекар. Имам приятел от 3 години и правим секс винаги с презерватив. За последно ми дойде на 20ти март. От тогава сме правили секс само с презерватив, като се е случвало само в началото да ми го вкарва малко без презерватив, но е бил мноого далеч от свършване. Около 20ти април (когато трябваше пак да ми дойде) имах само няколко капки кръв, но не ми е идвало. Имам болка ниско долу от дясно. На 6тия ден от закъснението си направих тест за бременност за всеки случай, но беше отрицателен. Уж имам симптоми, че ще ми дойде .. гърдите са ми подути, корема и той беше подут, излизат ми пъпки, но засега не ми идва Дали имам някаква инфекция или просто теста не е бил верен..знам че не сте екстарасенси, но искам да попитам дали някой е бил в подобна ситуация. Да добавя, че до преди 3-4 месеца имах редовен цикъл, но напоследък нещо се разбърка, последния път ми дойде 5дни по-рано.
    Мерси за помощта предварително.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не си бременна спокойно, причините за закъснение може да са много и различни. А и щом не е ставало гаф и теста е бил отрицателен, защо въобще се паникьосваш?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Той не е свършвал в теб без презерватив, имаш всички симптоми че МЦ-то ти скоро ще почука на вратата, правила си си тест, който е отрицателен, а на всичкото отгоре пък и МЦ-то ти е подранило предишния месец с 5 дена. И питаш дали си бременна? Според мен просто ти закъснява поради някоя от следните причини:

- стрес
    -смяна на климат
    - прием на лекарства
    - пътуване напред назад
    - рязка загуба на тегло
    - рязко качване на тегло

И много други. Не се филмирай, нищо ти няма. Сигурна съм че МЦ-то ти ще дойде до ден, два.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Напълно ли сте сигурни, че не е ставал гаф с презервативите?

И аз бих заложила на закъснение, предизвикано от гореизброените причини, но това зацапване точно в дните на очакваната менструация не ми звучи добре. Направи още един-два теста за всеки случай и при първа възможност отивай на гинеколог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ааа, т'ва зацапване го забравих. Отиди на гинеколог, да. Понякога се получава в дните на овулация, ама при теб не е бил този случая. Ениуейс, ако не ти дойде до 1 или 2 дена, си насрочи час за гинеколог.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Той не е свършвал в теб без презерватив, имаш всички симптоми че МЦ-то ти скоро ще почука на вратата, правила си си тест, който е отрицателен, а на всичкото отгоре пък и МЦ-то ти е подранило предишния месец с 5 дена. И питаш дали си бременна? Според мен просто ти закъснява поради някоя от следните причини:

- стрес
    -смяна на климат
    - прием на лекарства
    - пътуване напред назад
    - рязка загуба на тегло
    - рязко качване на тегло

И много други. Не се филмирай, нищо ти няма. Сигурна съм че МЦ-то ти ще дойде до ден, два.
    +1 .. и от притеснението да не си бременна също може да ти закъснее.. за това спри да се притесняваш и до 1-2,макс 3 дни ще ти е дошло предполагам

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

- стрес
    -смяна на климат
    - прием на лекарства
    - пътуване напред назад
    - рязка загуба на тегло
    - рязко качване на тегло

Същото.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тези само няколко капки кръв ме навеждат на мисълта за цветна бременност, така че най-добре си направи още един тест.

Супер фен Аватара на Everytime
    Да не забравиш да ни викнеш на кръщаването
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Цитирай Първоначално написано от Everytime Виж мнението
    Да не забравиш да ни викнеш на кръщаването
    ти ме разби!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вземи си час при гинеколог. Възможно е нищо да ти няма и всичко да е наред, но тия капчици кръв не ми звучат много добре. Въпреки това се успокой, отиди на гинеколог и после кажи какъв е бил проблема!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Сиг ли си, че са били капки кръв... Защото може да имаш някакво кафяво течение. Случват се такива "аномалии" при промяна на времето, а може и да си настинала. По-добре отиди на гинеколог ако се притесняваш много.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на djipsito
    Тука много психоатаки й правите.. Времето е шантаво, тя се панира, цикъла й закъснява. Шантавотиите в цикъла не ги свързвайте веднага с бременност. Има билион други щуротии. Спри да се панираш, че си бременна, щото не си. И да, гледам на боб.

Иди на лекар и кажи кво те притеснява, ако трябва да те прегледат. В най-лошия случай ще имаш шантавотии с яйчниците, в най-добрия нищо ти няма.

Много млади момичета водят нездравословен живот и после ревът. Имам една колежка, дето имаше всички симптоми на бременност и не е бременна, просто тялото й е откачило нещо. И тя се панира една камара време, докато не отиде на лекар.

Нещата, които ти написа... аз въобще не бих си помислила, че съм бременна ако ми се случва тва.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си