.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Как може с някой да си допадаш толкова много,но да не се получава...

От години съм влюбен в едно момиче,с което сме приятели.За времето в което се познаваме,адски много хора си мислят че ходим,а и що да не,ни е си допадаме адски много,по всяка линия,няма да обяснявам как и защо,но това не е лично мое мнение,всички го казват.Проблема е че тя не иска да имаме сериозна връзка,поне на този етап и не мога да разбера защо...Не е трудно да се види че и тя има чувства към мен,защото и тя както мен се впуска в някакъв опит за връзка,но след това бързо се объркат нещата и идва при мен...Говорили сме не веднъж по този въпрос,до сега така и не ми даде отговор...не искам сега,не съм сигурна...защо след като да не кажа че е почти сигурно че ще сме заедно рано или късно тя не иска да се съберем...Говорил съм с нейни приятелки и те са ми казвали че тя е споделила че не иска да се съберем в момента защото знаела че ако тръгнем сега,няма да се разделим повече,а тя искала още малко да е свободна...не го знам колко ще е още това малко,но това попринцип е доста тъпо,да и аз съм на това мнение де,но при положение че имаме взаимни чувства защо тя не иска да сме заедно...Да,сега кандидатстваме,всеки поема по свой път,има огромна вероятност да сме разделени от мимимум 300 км,но това нещо го говорил от близо 2 години...просто не мога да си обясня ситуацията по разумен начин (е то в женското мислене да намериш логика...трудно ) ,та ако има някой който може по добре да ми обясни нещата ще съм ви много благодарен.щото аз определено не мога да разбера всичко...тъпичък съм си какво да се прай

Може пък да не иска да си развалите приятелството.
    BOY

Е то в това няма логика,ние все един ден ще сме заедно,въпроса ми е защо не желае сега...

anonymous708973
    Guest
    Два варианта.
    1 - наистина иска да се наживее, иска да опита всички неща, които не можеш да правиш, докато си във връзка - да забърше непознат от бар, например.
    2 - търсиш под вола теле и причината е съвсем проста, но й е неудобно да ти го каже, а именно - проблем с външния вид.

Ами мисля че вече се наживя,сега се укроти вече и сигурно е време пак да се повдигне въпроса,но вече почти ми е ясно какво ще се случи...особено след като скоро ще се разделим из България...

Е,знам се че не съм баш Кристиано Роналдо,но не съм толкова зле

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Не искам да ти разбия мечтите, но моето мнение е ,че ако наистина искаш да си с някого няма да го отлагаш. Може би просто не е сигурна в чувствата си.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нещо не ми се връзват нещата. Ако толкова си пасвате и тя е наясно с това и има чувства, то не виждам защо не би искала да има връзка с теб. Явно или все още не се е наиграла, или ти живееш в твой си филм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си