.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy Приятелство . .

Здравейте ! На 14 г. съм . Лятото се скарах с най - добрата ми приятелка и до сега не сме се оправили . Доста хора застанаха между нас , измислиха хиляда и една лъжи да я отдалечат , да ще кажете ако ти е истинска приятелка няма да им вярва , но тя си е такава . Преди 1 седмица се изпокара с много хора , които я "обичаха" . Споделяше ми всичко , дори казваше само и единствено на мен като се има в предвид , че не си говорихме месеци наред . Виждам , че и пука поне малко за мен , но аз я обичам многооо .. многоо .. постоянно заспивам с мисълта за нея , защото тя е различна .. не е като другите .. не мога да разбера дали ме обича .. ще кажете каква обич на 14 .. еми има аз не съм като другите да го казвам на всеки .. освен семейство и роднини обичам само нея искам да се сближа отново с нея .. ;( кажете ми как

амии извини и се :д

Покажи и,че си до нея..че вървиш към нея..точно когато всички си отиват както се казва..а ако тя е различна сама ще разбере,че ти пука за нея от действията ти..ако не разбере..ти бъркаш с преценката :P късмет

Unhappy

аз и го показвам постоянно , оня ден си бях написала на скайп " Не издържам ! " и тя постоянно обръщаше темата към това и ме питаше какво ми е .. не мога да и кажа ей така изведнъж .. обясних и , че сега не е момента , но скоро ще и кажа .. искам тя да ме търси , да ми покаже , че съм нещо за нея .. не мога все аз да и натяквам с действия , че значи много за мен .. искам само да дойде да ме прегърне и да ми каже , че ме обича ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да не си обратна?

nee imam si priqtel

Мега фен
    Bitch Please, на 14 г. си, осъзнай се, не се филмирай толкова, гледай напред, намирай си нови приятели, игнорирай я...

Мега фен Аватара на Зайче..
    И аз си помислих, че си обратна.. :д
    Ми според мен щом на нея не и пука за теб и ти трябва да се отнасяш по същия начин. :д

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото разбирам, си пишете. Значи има надежда нещата да се оправят, така че действай. Няма смисъл да пишеш някакви глупости и да чакаш да се оправите. Извини й се и всичко ще се оправи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си