.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Lightbulb Как да подходя ?

Най-добрият ми приятел е момче познаваме се от както се помня .. от няколко месеца започнах да го харесвам ... с една приятелка решихме да се видим в един парк.По-късно му се обадих за да дойде и по-късно да отидем някъде ( само ние двамата просто разходка ) Идеята ни беше той да дойде и тя да види горе долу какво е положението м/у нас.. Тя ми каза че си пада по мен защото, + това и едно момче потвърди същото .. Ще ми кажете ли как да подходя за напред ?

Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Просто излизайте бъдете заедно, пък нещата ще се развият от самосебе си.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    не му мисли толкова давай!

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    не му мисли толкова давай!
    Винаги съм се чудел какво искате да кажете с това "Давай" ? Поне като давате съвет, изкажете си напълно мнението какво да направи.
    По темата : намекни му по някакъв начин, че и ти го харесаш и ако е наистина 'мъж', той ще направи първата крачка

давай смисъл
    да действа да не оставя нещата така ами да ги развие в нещо хубаво
    а и щом има зелена светлина защо да седи и да се чуди "ама така ли е или не е така" или "да го направя ли или не"

давай смисъл
    да действа да не оставя нещата така ами да ги развие в нещо хубаво
    а и щом има зелена светлина защо да седи и да се чуди "ама така ли е или не е така" или "да го направя ли или не"
    Да де, ама какво да направи ? Ей това имам в предвид, че не се доизказвате. Кажете вие какво бихте направили ? Как бихте подходили на нейно място ? Ето това пита момичето

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Да де, ама какво да направи ? Ей това имам в предвид, че не се доизказвате. Кажете вие какво бихте направили ? Как бихте подходили на нейно място ? Ето това пита момичето
    еххх че въпросии лол не е ли очевидно или буква по буква трябва?
    просто да излизат повече заедно сами да се сближат опознаят иии ...абе няма да си разкривам тука всичко как действам

еххх че въпросии лол не е ли очевидно или буква по буква трябва?
    просто да излизат повече заедно сами да се сближат опознаят иии ...абе няма да си разкривам тука всичко как действам
    Тя точно това иска

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Това, че се познавате от малки и сте приятели е страхотна основа за връзка. Дано не прецакате нещата.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Излизайте по-често заедно насаме, и се опитвай да му намекнеш, че вече не сте малки деца, не го възприемаш като малкия съсед с когото до вчера играхме на жуменка пред блока, ами имаш симпатии към него, и би желала да знаеш дали той изпитва същото и към теб.

Здравейте на всички. Значи моята историйка е следната, бях с едно момиче около 4, 5 години, но неможе да се нарече и враска това което имаше между нас понеже се виждахме рядко, но ни свързваха куп неща и към края които се предосещаше по някакъв начин не се бяхме чували, нито виждали, нито писали 4 месеца някъде.. и... аз реших да и пиша за да си изясним нещата понеже нямаше как да оставя всичко така, но тя вече го беше решила, просто искаше да приключи всичко и там да си остане в миналото и недоумявах как така го е решила без да си поговорим за това.

Аз ако не и бях писал така щяха да си останат нещата... просто мълчание и нищо друго.... (такъв човек е тя) поговорихме си, и си изяснихме нещата напълно.... и аз нямаше какво друго да направя освен да и кажа че след като го е решила това окончателно, поне да ме изтрие от живота си, но тя ми отговори друго... че тя нетрила профили и телефонни номера и след като толкова много искам аз да го направя, но тя беше напълно наясно че няма как да стане, невъзможно ми е да я махна, и немога да се преборя все още с чувствата си към нея, макар да зная че всичко е приключило.... такъв човек сам си обикна ли някого, много време трябва да мине за да го забравя.. и въпроса ми които се питам и до ден днешен е, защо след като е приключило всичко още не ме е заличила напълно от живота си и не ме махне отвсякъде след като е безразлична и неиска и да знае дали сам жив... това ми е въпроса? аз се държах с нея като принцеса едва ли не (в буквалният смисъл на думата)... и тя това го осъзнаваше дори ми казваше че досега никoй не се държал така с нея... то бяха подаръци и уважение и какво ли още не, да не изброявам че ще стане много дълго.. ) дори бях стигнал до там да я оредя да работи като стюардеса в чужда авиокомпания и тя ахваше от тези неща които правех за нея и не само. Но след извесно време тя започна да се отдалечава от мен, незнайно защо оправдаваше се с това че несме се разбирали, нямаме общо чувство за хумор и че сме говорили на различен език... (то кой ли може да говори с жена на един език)... обикаляхме също надлаш и нашир цялата страна с нея и се разбирахме префектно, за това казвам че невярвам в нейните думи че не сме си говорили на един език.. и разбирали също така, след известно време спря да ми отговаря на обажданията аз и писах в skype тя ми затваря и несикаше просто да си говорим... а... дали сам я обидил или наранил с нещо.. поне от нейните думи понеже си поговрих с нея и за това нямало такова нещо... щяла да ме запомни с добро и нямало проблеми, никакви в това отношение и изобщо каквито и да било.. просто ей така инстиктивно каточели го реши, което ме изненада много! ... дори тя наскоро замина да работи в чужбина и след като разбрах че ще напуска страната и след нашият разговор които се проведе като за последно в които тя ми каза че иска да приключи всичко... и там да си остане в миналото и каквото било било... аз и казах това което казах, че да ме махне и да ме истрие от живота си щом така е решила но тя неможела...? .... което ме замисли.. защо ли.. и на следващият ден аз и написах смс и съобщение с добри пожелания, дори когато вече е била пристигнала в съответната страна е прочела какво сам и написал и ми отговори сякаш несме си говорили за тези неща предната вечер а именно че всичко е приключило, и след това и писах още два пъти дори и побликувах побликация на стената и в ФБ... и очаквах да ми отговри на тези други две съобщения които и писах или пък да хареса дори или пък да коментира това което побликувах на стената и.. но... без резолтат вече 20 дена при условие че я виждах че влиза на линия... и така до ден днешен.. нищо... ( защо точно така е постъпила и какво сам и причинил... наистина незнам какво е станало... нищо не ми казва, само едно и също повтаряше неискам, дори в един от последните ни разговори в skype след като ми каза че всичко е приключило преди да е започнало каквото и дaбило аз и казах че ми се иска да не я изгубя и че искам да си останем поне приятели.. ДА... признал сам и мнoгoкратно в стотици съобщения и не само... дори и към края какво чувствам към нея и че това никога няма да изчезне.. или пък да се промени, тя ми отговори на това мое искане като толкова искаш се драш така пиши ми звъни ми, ако искаш.. и след около час време в което неси писахме тя си бе променила коренно мнението, а именно че неиска да продължаваме каквото и дaбило дори и приятество..? и тогава се изненадах отново а тя не е малкa на 25 е... ами друго в моента не се досещам да кажа, просто нейсакам да я изгубя напълно и немога да го преглътна това, поне ми се иска да си говорим макар и отвреме навреме.... това е... и за това сам говорил с нея но... се надявам че ще благоволи един ден да ми откликне на съобщенията и поне да си пишем.... защото ако е някое друго момиче досега да ме е изтрила не само от профилите си и от телефона си ами и от паметта си.. най вероятно.. ще се надявам да ми отговоритe
    , благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си