- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите Секс и На колко години сте?
Те тия къде ги мислят тия "хитри" реклами и те бъкат от мозък.. нема се плашиш
П.П. Мега спрелия аргумент вадиш, пич/ке...
3-4 пъти седмично, 20 години.
почти всеки ден 21
то густо, то пусто
5-7 пъти седмично на 18 години
Последно редактирано от valentinadr : 05-10-2012 на 10:25
Съжалявам че ти го казвам, ама си ограничен! Представи си, има естествени консерванти и преди да питаш какви, се замисли как баба ти си е правила зимнината преди години...
Иначе по темата, достатъчно често, стига и двамата да имаме свободно време, години... също достатъчни
Последно редактирано от malkostar : 05-09-2012 на 19:52
когато имах приятел 3-4 пъти в седмицата .. сега съм самичка и мнооооого по рядко... на 16 съм
Около 1 път на месец . На 40 съм. Женен с две деца.
о пъти ;D
На 26 и ако има начин по 3-4 седмично зависи от заетостта
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
На 120 години съм. Правя по 4-5 пъти всеки ден. ;p
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на 20 съм, правя като има, стигал до 15-20 пъти на седмица ама има и сушеви периоди
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
20+ , Ткиа неща не прайм , срам ме е !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ми всеки ден по 3пъти, ако пропуснем после си наваксваме18
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Чykaм винаги когато ми се e6е ... малко под 25
А вие мили дечица... къде се лашкате толкова често или говорите за сънищата ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!