.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Иронично се повтаряш (като двете неща са насочени опозиционно) и нищо повече (аааа да, намери си "духовен" противник?).
    По коментара по-точно: май трябва да обърнем това ("Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене... Щото е лесно да го забелязваш у другите") в твоя случай или просто не си трезвен сега.
    ...

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Едит:
    @x7azy, първото е щото аз съм конфликтният и конкурентният, а това ме отблъсква в една жена. Не искам да се бие, да ме защитава, да се конкурира с другите момичета, да им подхвърля коментарчета. Мога да вкарам и приказки за самочувствието и егото й тук, но мисля, че схващаш идеята.

Тва с енергичността не ми е докрай ясно. Наскоро гледах една в Шоуто на Слави от "умна и красива" и го спомена. После се замислих и видях доста случаи, в които е било така.
    Схванах идеята. Явно имаме различни разбирания какво означава да си злобен. Защото аз съм много злобна, но никога не съм правила нещата, които ти описа. Това не е злобно, а жалко. И да - противно е.

"Тва с енергичността" го разбирам така - когато единият партньор е по-социално активен, другият се чувства потиснат от тази активност (енергичност). Изпитва чувството, че не може да се нагоди на темпото. Което е измамно, естествено. Всеки човек има различно ниво на активност, което няма връзка с чувствата му към другия. Това е лично мнение въз основа на това, което съм виждала.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Anonys
    Не обичам да са много надути, претенциозни (разбирам да искат да ги глезя/т), да не са високомерни, нахални, нагли, пикли (лигавни), пънове (и такива ги има), да са движещи се, а не мърди и още много неща, но не ми се пише

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Всеки човек има различно ниво на активност, което няма връзка с чувствата му към другия. Това е лично мнение въз основа на това, което съм виждала.
    А, това беше интересно. Нещо, на което изобщо не съм обръщала внимание, наблюдавайки разни двойки. Естествено, флегматичността или прекалената активност правят впечатление, ама... Хах. Мерси. Даде ми храна за мозъка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нямам нещо конкретно, което мога да кажа по темата .. май. Тъй като мятам око на жени, ще споделя и мен какво не ме впечатлява.

Мъжкарани. Не харесвам мъжкарани - и като манталитет, и като визия.
    Харесвам нежни момичета. И походката да е женствена. И фигурата - да не е само мускули, да не е много набита.
    Като характер: да не е ограничена и консервативна, да не е крайно доминираща, или крайно пасивна, а да е нещо междинно, да има равенство.
    Харесвам интелигентни момичета, независимо дали имат образование или не, будността на мозъка се усеща без да взимаме това предвид. Останалото, респективно, не ме кефи.
    Би ме отблъснала, ако е асексуална някаква, защото ако имам връзка с жена, то голяма част ще се базира в тази област.
    И, ако е заклета лесбийка, не харесвам лесбийки, манталитетът им е гаден, водят асоциален живот и искат всички да ги видят, че са обратни, и супер много ме дразни как изглеждат по един специфичен, неженствен начин //голяма част от тях.
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2012 на 21:09
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Незнам Виж мнението
    Иронично се повтаряш (като двете неща са насочени опозиционно) и нищо повече (аааа да, намери си "духовен" противник?).
    По коментара по-точно: май трябва да обърнем това ("Когато успееш да разпознаеш в какво се изразява собственото ти повърхностно мислене... Щото е лесно да го забелязваш у другите") в твоя случай или просто не си трезвен сега.
    Аз обяснявах собствената ми нагласа, радвам се, че си забелязал, че важи за мен. Та дразгата ми е, че ме поставяш в лесно обясними стереотипи по това, което казвам. Явно е, че в съзнанието съм наред с повърхностните девойчета, стига да съм те разбрал правилно. Както и да е, ще се опитам да се обясня по-конкретно, защото мисля, че една група хора тук са със същата нагласа, а ни разбирате погрешно.

Списъкът с повърхностини, които съм изброил, не са ми изискванията, които съзнателно си поставям. Това са несъзнателни фактори, които играят на ниво чувства, които съм се опитал да разпозная в себе си. Тук само изброявам. Не ги коментирам по никакъв начин колко са морални. За мен повечето са крайно нередни и се ужасявам, че оценявам хората по това. От тази гледна точка, аз се опитвам да опозная себе си докрай в това отношение, за да мога да се променя. Това за мен е единственият работещ подход - първо да си разбереш проблема. Не искам да го приемам сдъвкано и изплюто под формата на възпитание, искам сам да си изградя ценностите, затова се целя да погледна докрай нещата от различни гледни точки.

Едно нещо, в което съм убеден, е че хората не са просто такива. Дали ще си повърхностен или не, не ти е определено с раждането, но не всеки получава възможност да види другата страна. А за да се докоснеш до тези хора, трябва първо да стъпиш в техните обувки.

И така.

@x7azy, дори четох в един учебник, че енергичността е абсолютна черта на характера, едва ли не физиологична. Както е и будността, и развиването на навици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Толкова глупости и излишности и да не може да се открие топлата вода, че мъжете мислят по много различен начин от жените. И не знам защо все още има жени, които макар и да приемат себе си за пичове като Пантерката (и т'ва ми изказване не е нападка, и аз се смятам за пич!), не могат да го разберат това нещо.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Да се правят на много "оборотни", да се държат като "вижте ме какво тяло имам - всички са ми в краката", надменността и др.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И, ако е заклета лесбийка...супер много ме дразни как изглеждат по един специфичен, неженствен начин //голяма част от тях.
    Eдна приятелка има лаф - "прическа като на ядосана лесбийка", когато описва къса подстрижка и намръщена физиономия :Д
    babity, ЗНАМ, че мислят по различен начин, но отказвам да повярвам, че ВСИЧКИ се задоволяват с малко и имат съвсем прости, разбираш ли, критерии.

Че са претенциозни, претенциозни са (някои), но повечето, на които зададеш въпроса ще ти каже нещо горе-долу такова. И това няма да е всичко, просто това ще му софлира вътрешното гласче. Защото когато една жена я питат какви качества цени в човека до себе си, отговорът на този въпрос ще започне от "Как ме кара/искам да ме накара да се (по)чувствам" и оттам ще произходят 1001 възможности и ситуации и всичко и отговорът като цяло ще мине през женски очи, от емоционална гледна точка.

Ако попиташ същото един пич, той ще ти отговори с 3-4 неща, но не защото иска толкова (в общия случай това изобщо не е така), а защото не разсъждава като нас (жените). По - скоро ще си помисли каква мацка би искал да има за да му завиждат приятелите му, отколкото за това как трябва да се чувства в нейно присъствие. Изобщо критериите не са ниски, ами те нямат умението да ги осмислят всичките, а какво остава и да ги облекат в думи.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Изобщо критериите не са ниски, ами те нямат умението да ги осмислят всичките, а какво остава и да ги облекат в думи.
    Тва го приемам лично. Готов съм почти всяко нещо, което видя, да го назовавам в пъти по-адекватно от теб.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Споко, споко! Дишай! Не се изказах брилянтно, но се надявах поне да се разбира. Вие изхождате от логиката и от рационалността, а ние от чувствата и емоциите си. Така по - добре ли е?

Не. Не смятам, че не можем да си познаем чувствата, както не вярвам, че жените не могат да бъдат рационални. Това от какво изхождаме е съвсем различен въпрос и това, което описваш, не е всеважащо правило.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не. Не смятам, че не можем да си познаем чувствата, както не вярвам, че жените не могат да бъдат рационални.
    Съгласна съм с Чачо. Мъжете ги изкарахме безчувствени, тъпи и неспособни да опишат "ниските" си критерии за жените около им. Тц.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Твърде голямото самочувствие и летеното в облаците,лицемерие,надутос т злоба,разсъжденията че са нещо повече от мъжете (това ме дразни и при мъжете),курвенските номера и изцепки,парадирарането,лиг авенето даже и когато е напълно нужно сериозно поведение,несериозността,м исълта и че е някакъв трофей, за които трябва да се боря без спирка не получавайки нищо отсреща,високото его, "аууу счупи ми се нокътче или ми се размаза гримчето и сега ще опищя целият свят заради това"сърдене за щяло и нещяло и не разбиране от грам бъзик,цупене през цялото време.и т.н. и т.н. За това се сещам за момента.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-04-2012 на 14:43
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Споко, споко! Дишай! Не се изказах брилянтно, но се надявах поне да се разбира. Вие изхождате от логиката и от рационалността, а ние от чувствата и емоциите си. Така по - добре ли е?
    Не. Не е вярно. Чувствата си ги разбираме прекрасно. Нуждаем се от малко за да бъдем щастливи. Затова имаме прости(да се разбира в смисъл на не-сложни) изисквания. От къде изхождаме е предмет на съвсем друг разговор. Щото по твоята логика ни е много по лесно да си ударим чикия пред компа, отколкото да гоним някоя фръцла. Примерно.

Сгази лука като валяк бабичка. Пантерката не я меси, далече си от нея. Тя може не винаги да мисли по най-правилния начин, ама умее да се изразява ясно и разбираемо и с хъс. Което е ключа за нейния успех.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Сгази лука като валяк бабичка. Пантерката не я меси, далече си от нея. Тя може не винаги да мисли по най-правилния начин, ама умее да се изразява ясно и разбираемо и с хъс. Което е ключа за нейния успех.
    Поклон пред истинските думи на Валдес

Супер фен
    ако са прости. трябва да има обща култура. не става само да си говориш за ебане и простотии, аз много обичам да говоря за последните две, ама все пак има и други теми, които с възрастта ми се иска да подискутирам - примерно за икономиката и дянков, момиче, което не знае кво е ливъридж и дисконтиране на нетните парични пАтоци не може да ме грабне. само за ебане стават такива

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нека пишат момчета без да ги заяждаме. Изчерпа се вече темата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    Ми както и момичетата ги отблъсква външния вид и лошо поддържаното тяло - така е и при нас ..
    Общо взето ме отбълсват глупавите кифли , ,,големите пушачки '' опитващи се да се правят на много големи за възрастта си или страшно претенциозни .
    Всеки си има различни предпочитания
    И да - харесвам приказливите ;d
    Последно редактирано от loveca777 : 05-04-2012 на 18:20

Да са неподържани (косми, миризма и т.н. сещате се), да псуват като хамали, да нямат никви маниери. Общо взето тва.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Ние принципно момчетата гледаме първо външността на 1 момиче, няма кой да отрече ..
    -Иначе да е някаква космата..
    -Да лети във въздуха от самочувствие...
    -и за друго в момента немога да се сетя..
    Азис - Хоп [music]

Мен много ме дразни това,че като ги изведа на среща име гледат тъпо сеедно съм им взел близалката или грима.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от alex1997 Виж мнението
    Мен много ме дразни това,че като ги изведа на среща име гледат тъпо сеедно съм им взел близалката или грима.
    Може би, защото си неграмотен малко.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си