- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момичетата
Не знам баш. Много се разписах. Аре ше помисла, па ако ми хрумне нещо друго, ше добава, ма да не разводнявам, че нещо не ми е много сполучливо сношаването на рационалото с ирационалното у мен.
Едит:
@x7azy, първото е щото аз съм конфликтният и конкурентният, а това ме отблъсква в една жена. Не искам да се бие, да ме защитава, да се конкурира с другите момичета, да им подхвърля коментарчета. Мога да вкарам и приказки за самочувствието и егото й тук, но мисля, че схващаш идеята.
Тва с енергичността не ми е докрай ясно. Наскоро гледах една в Шоуто на Слави от "умна и красива" и го спомена. После се замислих и видях доста случаи, в които е било така.
PS: Не ме карайте много да се обяснявам. Опитвам се да напиша повече неща, които са често срещани, които обаче е трудно да забележим и не се говори много за тях. Съответно надали ще ми се получи много успешно, щото не се замислям над критериите ми, те си функционират инстинктивно. Мога само да се постарая.
Последно редактирано от Chacho : 05-03-2012 на 18:54
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.