.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема за моите щуротии

Идеята за тази тема е изкопирана, но се надявам, че ще ми бъде простено.

Не знам и аз точно какво искам да пиша и какво ще пиша тук, но просто реших да направя тази тема, за да мога да си пиша щуротиите понякога.

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    A OK.

Здравейте. В момента слушам новия албум на Ивена - "Без отпечатъци" и в момента звучи точно тази песен. Днес го слушам за трети път този албум, просто защото песните в него са уникални. Днес трябваше да чета разказите на Елин Пелин, а пък цял ден слушах музика... Винаги отлагам до последно нещо. С моите съученици сме си говорили, че ако запомняхме толкова лесно уроците, както запомняме текстовете на песните, тогава щяхме да бъдем най-добрите ученици...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    ти ли си киро склата ве

Не, не съм, обаче честно казано много хора са ми казвали така...

Здравейте. Вчера денят започна малко гадно... Първо изгубих едни пари, но за щастие малко по-късно ги намерих. Ако не ги бях намерил щеше целият ми ден да се провали, но щастие не стана така. Днес ми е много топло. Времето изведнъж се сгря. Последния час по история щях да заспя... не знам какво ми стана. Накрая за да бъде всичко перфектно ми даде за задача да направя съобщение за Атанас Буров в понеделник и освен това и госпожата по география също ми даде допълнителна работа... Както и да е. Поне по история не трябва да уча "съобщението".

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    A OK.
    HE MAD

YOU BETTER RUN
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

ЕЙ КАПЛАЗАНИН СТИГА СИ ПИСАЛ ПО ТАКИВА ФОРУМИ, НЕПОСЛУШНИК ТАКЪВ! ПОЧВАЙ ДА УЧИШ ИЛИ ПОЧНИ ДА ПИШЕШ ПОСЛУШНИ НЕЩА!

ЧУ ЛИ ВЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си