.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет

Раздвоение.

Просто и казано... РАЗДВОЕН СЪМ. Дърпан съм от двата края с едни ужасни мисли.
    Ще започна с това, че някой може би са запознати, че си имам приятелка, (от една тема, която наскоро пуснах за да се оплача от нея, относно нейната ревност) с която сме заедно от известно време (почти три месеца)
    Проблемът ми е следния.....

На 28 Април се запознах с едно момиче от друг град. Страшно много си допаднахме, няма как да го избегна това, тя е точно момичето, което търся, моят тип.... явно и аз нейният.
    Проблем 1- Тя е от друг град.
    Проблем 2- Имам си гадже.

Сега следват под-проблемите, или по точно разколебанията...
    С това момиче, с което съм в момента, каааайнда съм щастлив, но не й влюбен, но наговорих някой доста любовни историйки, казах й че ще съм до нея, че я обичам, донякъде заблуждавах и себе си. Тя понякога (в повечето случаи) се държи детински, глупаво. Ревнива е, прави скандали от най-малкото, а още сме на втория месец. Родителите й я държат из късо, едва ли не щяли да ме бият ако я видят с мен, това на мен не ми допада. Хубава е, чаровна, когато сме заедно си прекарваме добре, но само това е хубавата част.

А, относно момичето от другия град... Най-добрият ми приятел го посещава този град редовно, там ходи всеки месец по няколко пъти, а точно там се намира и тази красавица, не ми пречи да я посещавам и аз. Но ме е страх да предприема някаква стъпка. Стоя си с мислите в главата още от 28 Април. Препоръчайте ми какво да правя.
    Последно редактирано от burpp : 05-02-2012 на 13:58

Първо след като явно не си влюбен в гаджето ти по - добре прекъсни отношенията ви. Щом в главата ти има мисли за друга, то тогава да си с момичето от твоя град и да я лъжеш, че я обичаш и да й пълниш главата с филми, е напълно безмислено и ненужно.
    Връзките от разстояние не са лесни, но не са невъзможни. Не съм от хората против, но запазването и воденето на такава връзка си зависи от теб и нея. Имай предвид, че хората зад компютъра и на живо понякога не са едно и също, и не ти говоря за външен вид, а за характер. Така че, моето мнение е добре да помислиш какво ще правиш с момичето от другия град и спри да залъгваш сегашното ти гадже !

По добре скъсай с приятелката си, но според мен е глупаво да се хвърляш в такива връзки от разстояние а и, както каза beboliani хората зад компютъра и на живо не са едно и също, не говорим за външния вид, но помисли - не познаваш това момиче на живо, не знаеш каква е в действителност.. опитвам се да кажа, че и в сегашното си гадже навярно не си намирал кусури, кой знае - може и тя да се окаже ревнива и други неща, от които и в момента се опитваш да избягаш Не знам, както си прецениш, ако си мислиш, че пък след това ще съжаляваш, че поне не си опитал - действай

Супер фен Аватара на paradosou
    Точно пък от писаници доста може да се разбере, ама да не навлизам в тая тема
    Със сегашната очевидно няма да изкарате още много; опитай и виж кво ше стане с новото момиче.

Banned Мега фен
    2рото не е проблем.. т.е. винаги можеш да скъсаш с гаджето ти,но това,че си я залъгвал е гадничко.. иначе щом не си влюбен защо си с нея ? щом с другото момиче ти е по-добре и си допадате повече защо си с нея ? щом още от 2рия месец се карате защо си с нея ? по принцип първите месеци са само рози .. какво ще е да кажем след още 3 месеца ? сиг, ли си че още ще издържиш с нейната ревност и още повече изобщо мислил ли си,че можеш да направиш компромис - да преглътнеш ревността и заради нея и заради това да си с нея ? .. вадиш един лист и почваш + и - за сегашната ми приятелка + и - за следващата.. а ако разстоянието само ви е пречка - давай.. гадно е спрямо другото момиче,но по-добре сега да и кажеш отколкото после тя като се привърже повече и да разбере,че си нямал изобщо нищо по-сериозно към нея.. а за разстоянието - няколко пъти в месеца тя и няколко пъти ти и сте готови..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    Просто и казано... РАЗДВОЕН СЪМ. Дърпан съм от двата края с едни ужасни мисли.
    Ще започна с това, че някой може би са запознати, че си имам приятелка, (от една тема, която наскоро пуснах за да се оплача от нея, относно нейната ревност) с която сме заедно от известно време (почти три месеца)
    Проблемът ми е следния.....

На 28 Април се запознах с едно момиче от друг град. Страшно много си допаднахме, няма как да го избегна това, тя е точно момичето, което търся, моят тип.... явно и аз нейният.
    Проблем 1- Тя е от друг град.
    Проблем 2- Имам си гадже.

Сега следват под-проблемите, или по точно разколебанията...
    С това момиче, с което съм в момента, каааайнда съм щастлив, но не й влюбен, но наговорих някой доста любовни историйки, казах й че ще съм до нея, че я обичам, донякъде заблуждавах и себе си. Тя понякога (в повечето случаи) се държи детински, глупаво. Ревнива е, прави скандали от най-малкото, а още сме на втория месец. Родителите й я държат из късо, едва ли не щяли да ме бият ако я видят с мен, това на мен не ми допада. Хубава е, чаровна, когато сме заедно си прекарваме добре, но само това е хубавата част.

А, относно момичето от другия град... Най-добрият ми приятел го посещава този град редовно, там ходи всеки месец по няколко пъти, а точно там се намира и тази красавица, не ми пречи да я посещавам и аз. Но ме е страх да предприема някаква стъпка. Стоя си с мислите в главата още от 28 Април. Препоръчайте ми какво да правя.
    На живо виждал ли си я тая? Щото по скайпа всички са сродни души. До твоята.. щом сте само на 2 месеца и вече ти прави скандали от ревност, смятай кво ще е след 1 година, ако доживееш. Ревността в такива количества е неизлечима. Само защото има едните крака, гъз, цици и свиркаджийска физиономия(да не говорим, че може и да няма), не си струва да ги търпиш тия работи. Като си представя, че може и да не ти е пуснала и направо си мисля как би ми причерняло, ако бях в твоята ситуация.

Реши какво да правиш и действай.
    Temet Nosce

벨야카

Banned Мега фен
    ^ доста грубо се изрази,но до някъде съм съгласна..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Аз като гледам как вече си си харесал друга, мисля, че не ревнува просто безпричинно.

Ужасно тъпо, грубо и егоистично е да заблуждаваш момичето, че я обичаш, ако не го мислиш. По-добре се разделете, докато не е хлътнала твърде много, че после ще и е кофти да я зарежеш заради момиче от друг град.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

скъсай с нея;ако аз съм на нейно място не бих искала приятелят ми да ходи с мен поради някакви повърхностни причини...независимо какво си и казал ако просто не ти е достатъчна не трябва да я залъгваш,нито себе си...колкото до другото момиче нищо не губиш ако опиташ,но е трудно наистина връзка от разстояние...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Таз другоселската девойка я остави настрана и зарежи сегашната ти. Намери си девойка от твоя град, с която да си допадате.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Таз другоселската девойка я остави настрана и зарежи сегашната ти. Намери си девойка от твоя град, с която да си допадате.
    Мда.

Казахме ти че доникъде няма да стигнеш с ревността на сегашната ти приятелка, а ти скочи, оправдавайки се как ще я промениш, как връзката ви процъфтява и т.н. А в момента ти използваш ревността и като извинение да я зарежеш, и да тръгнеш след други дупки, с извинение.

К'во да ти кажа. Послушай валдес. Остави сегашната ти приятелка, другото момиче не мисля че трябва да занимаваш, особено щом сте от различни градове и нямаш възможност да я виждаш честичко. А, и, един последен съвет - make up your mind.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Само защото има едните крака, гъз, цици и свиркаджийска физиономия(да не говорим, че може и да няма), не си струва да ги търпиш тия работи.
    Той къде е написал, че е само това?

Град
    @DisappointedDreamer Не е толкова лесно с make up you mind, поне докато не се стигне до крайно решение.

Това, за което съм я лъгал е че наистина я обичам... може би бях твърде привързан към нея в началото и се заблуждавах до известна степен, може би исках да бъда заблуден, но бяхме щастливи.... и все още сме, като изключим караниците. Колкото до фигурата й, няма поле за обсъждане, не виждам какво общо има с темата- но да, прекрасна е.
    Ще изчакам още малко време за да видя как ще се развият нещата. Е, не е трудно да се предвиди, но ако мисълта ми се успокой, това ще е хубаво.

Мерси за съветите все пак, може да се обсъжда на темата (явно) по цели дни.

anonymous708973
    Guest
    Вземи излез с другата мадама, виж що за човек е наживо и тогава мисли.
    По това, което чета, отишла ти е връзката вече.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Отишла му е връзката отдавна вече. Той е със сегашната си приятелка само, защото друга възможност не се е показала. А сега когато такава възможност цъфна, той претегля минуси и плюсове и решава коя да зачеркне.

Авторе, много долно от твоя страна. Накрая да не стане така че от два стола, ти ще се окажеш на земята.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Да, гадно е, че си я заблуждавал, но поне недей да продължаваш да го правиш. Дай й възможност да намери някой, който наистина я обича. Ще и гадно, но ще го преживее. Поне това можеш да направиш. Що се отнася до другата мацка, ако смяташ, че е твоето момиче - действай. Отиди с приятеля си до нейния град, преди това и кажи, че имаш път до там и ще се радваш да се видите. Излезте, пийте кафе и се убеди, че е такава, каквато си мислиш. Ако е така, ако си допадате, ако има искра, нейният приятел също няма да е проблем, както твоята приятелка не е. Гадно е, но се случва. Просто срещаш по-подходящ човек и си даваш възможност да си щастлив, колкото и егоистично да изглежда в нечии очи.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и аз бях до скоро в такова положение, само че бях на мястото на момичето от другия град
    след седмици наред 'мъки' реших, че не си заслужава да чакам и всичко приключи
    ако наистина я харесваш, вижте се ,говорете сериозно и прецени добре какви са плюсовете и минусите
    +трябва да говориш и с твоята приятелка, ако случайно решиш, че го искаш
    но честно да ти кажа, много жертви се изискват и освен ако наистина не харесваш човека, както и той теб и да си готов да направиш невъзможното, просто няма как да се получи
    гледай реално на нещата все пак; ако града е на 50-100-150 км -окей, обаче ако е на повече ще се виждате 1-2 пъти месечно, ще правите секс също толкова 'често'
    едит:препрочетох ти първият пост, щом не те привлича приятелката ти в момента или я намираш за крайно ревнива или там каквито кусури и намери още, раздели се с нея, недей да я заблуждаваш и я остави , предполагам без теб ще й е по-добре
    а преди да предприемеш каквито и да е сериозни д-вия спрямо другото момиче, първо се вижте на живо.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Hilary_
    Втората причина не мисля, че е проблем. От написаното си личи, че изобщо няма смисъл да продължаваш със сегашното момиче. Тъпо и жалко е да я лъжеш по този начин и е по - добре възможно най - бързо да прекратиш отношенията си с нея.
    Относно другата - не знам колко е красива и колко си пасвате, но по скайп нещата винаги се различават от реалността. Помисли си хубаво какво ще правиш. По - добре първо се вижте на живо и тогава мисли за следващата връзка ..

Град
    Виждали сме се на живо. "Запознах" ще рече срещнали сме се на живо.
    Затова така подробно (за сега) я описах.
    Но, да прави сте, не искам да я заблуждавам сегашната ми приятелка, може би ще е по-добре. Ще се хвърля в бурните води и да се надявам краката ми да докоснат суша. Както се каза вече "Жертви се изискват"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Престани да заблуждаваш приятелката си и себе си, и докато е време прекрати отношенията ви, защото и без това няма смисъл да се измъчвате взаимно, когато ги няма чувствата. Или поне , когато чувствата липсват при единия.

За момичето от другия град - понякога (да не кажа често) хората са напълно различни. Едни са зад монитора, други - съвсем различни. И не само на външен вид, но и характер. Обмисли какво ще правиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си