.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малък въпрос

Косата ми е суха и гъста. Има ли шампоан, гел или все нещо което да ми омекоти косата. Някак много е досадно. Аз както искам да я пускам дълга и е гадна и чуплива незнам направо. А и другото забелязал съм, че косата ми е гъста. В фризьорския салон като ме подстригваха ме правиха с някаква ножица дето скуби и била за премахване на гъстотата. Има ли шанс ако зема тази ножица да се направя на нищо?
    П.С:момче съм

100% ще се направиш на нищо просто отиди в някой фризьорски салон и ги помоли да ти препоръчат нещо за косата, няма да ти откажат

Мерси за отговора, но аз ходих на фризьор и той ми препоръча някакви боклуци и файда няма от тях.. Косата пак стърчи на всички посоки и е отврат.. само за да ми махне сгъстението може да отида, затова питам тук.

Еми не знамм Според менн през бая боклуци трябва да мине човек преди да уцели каквото му трябва и по-важното: да има ефект

ААА междувременно косата ти ще е вече толкова изтощена от неуспешни опити, че вече няма да имаш и сгъстение .. . примерно

Ай дано да намеря нещо подходящо, че да не ставам плешив на младини ;d

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На пазара има толкова много серии за суха коса ... Това,че не пише "for men" не означава,че не можете и вие да ги ползвате.А що се отнася до филирането (това с ножицата,която те скубе ) - по-добре не се мъчи сам,защото на нищо няма да приличаш после.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    тази ножица къде са те клъцкали е за филиране....не ти трябва такава
    има голямо разнообразие на пазара от продукти
    а и радвай се докато ти е гъста косата че после ще оредее
    по-добре да ти е така отколкото неква скапана рядка и мазна нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си