.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Hybrid View

Старт на половия живот

Я, да ви питам аз сега.. (Сигурно е имало такава тема или подобна на нея, обаче не я открих.)
    Ето го и въпроса: Кога, според вас, е нормално едно момиче да започне да води полов живот?

P.S. Това е един доста оспорван въпрос.. Да видя какво мислите вие!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да ,има такива теми назад по страниците и колкото и пъти някой да го зададе този банален въпрос,толкова пъти хората се изреждат да казват едно и също. Няма определена възраст , трябва да се чувстваш готов и да имаш висока сексуална култура.Може и да се намерят някои бесни девственици,които да твърдят ,че под 25 е грешно,ама не е такa
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не можем да кажем точна възраст, защото при всяко момиче е различно. Ако момичето иска да го направи и е намерило човек, с когото да го направи, то няма лошо тя да го направи

Все пак гледайте да сте поне на 14, та да е що-годе законно.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не можем да кажем точна възраст, защото при всяко момиче е различно. Ако момичето иска да го направи и е намерило човек, с когото да го направи, то няма лошо тя да го направи

Все пак гледайте да сте поне на 14, та да е що-годе законно.
    хич не е много законно

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    когато се чувства готова и е освен физически готова, и акъла да и е в главата и да знае кво прави
    ама това не значи че веднага след като дойде цикъла при момичето е зелена светлина за старт

моето мнение е от 16г до 18г (не че нещо но преди това ми се струва избързване а пък след ходи питай за кво се пази...)

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от БетинA Виж мнението
    Кога, според вас, е нормално едно момиче да започне да води полов живот?
    meeh
    Прочетох 'Как' и тъкмо бях тръгнала да пиша 'като й се вкара полов член между краката', мА то било друго.

Кога, кога... когато ГО ИСКА САМА, не повлияна от: 'приятелките ми го правят, трябва и аз'..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Доста банална тема, вземайки под внимание "модерните" тенденции за половото развитие на младежта. Както и да е. Да речем, че 18-19 е прилична възраст.

А защо никой не пита кога е "нормално" едно момче да започне своите креватни приключения? Или отговорът ще бъде: когато му пуснат?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hralupa Виж мнението
    А защо никой не пита кога е "нормално" едно момче да започне своите креватни приключения? Или отговорът ще бъде: когато му пуснат?
    Общо взето...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Когато е изчела достатъчно, че да не пуска теми "Бременна ли съм?". И за предпочитане, да има цикъл поне от 2-3 години.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Когато е изчела достатъчно, че да не пуска теми "Бременна ли съм?". И за предпочитане, да има цикъл поне от 2-3 години.
    +1
    Акъла първо, после секса.
    Иначе според мен от 16 до към 18 да речем.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Акъла първо, после секса.
    Иначе според мен от 16 до към 18 да речем.
    И аз съм на същото мнение

Когато има достатъчно акъл в главата си според мен не е нормално момиче, което не знае как да се предпазва от забременяване а-у да води полов живот с навярно човек, който е също толкова неграмотен в това отношение, колкото самата нея

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Когато е достатъчно образована, за да не забременее, да не си лепне нещо или казано с две думи: когато знае как да се пази и познава рисковете.
    Това.
    Но все пак да не изпадаме в крайности... за мен не е нормално на 12-13 примерно... но и на 20 примерно за мен е късно..и все пак всеки си преценява сам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За мен е по-нормално да е поне на 16 години, че тогава уж се приема, че момичетата сме по-зрели и можем да се предпазим, и знаем как да си доставяме удоволствие , един вид. Не знам.
    Най - важното е да се чувства готова и да го иска сама, но това не означава, да почнат да се чукат на по 12-13 години.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Пролетта според мен. Тогава потичат реките.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Когато може сама да поеме всички отговорности и съответно последици като евентуална бременност, т.е. след 18.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Когато може сама да поеме всички отговорности и съответно последици като евентуална бременност, т.е. след 18.
    След толкова години в тоя форум и аз за нещо да имам съмишленик!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    След толкова години в тоя форум и аз за нещо да имам съмишленик!
    Накъде отива светЪ
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Когато го пожелае самата тя.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Smile

има ли значение кога? или на колко години? Може да има и хора, които са вече на 20-21 и да не се чувстват готови, нали ? Зависи от човека и най-вече от разбиранията за "полов живот"

Цитирай Първоначално написано от miyauuu Виж мнението
    има ли значение кога? или на колко години? Може да има и хора, които са вече на 20-21 и да не се чувстват готови, нали ? Зависи от човека и най-вече от разбиранията за "полов живот"
    Естествено, че има. Някои ставаме готови по-рано от други. Но все пак с времето човек най-малко добива опит и се научава как да получава и да дава удоволствие на партньора.

Да не си готов на 20 години е сбъркано.

Мхмм.. Пуснах тази тема, защото попаднах в "спор" , така да го наречем, с една приятелка и ми беше любопитно да чуя, и вашите мнения. Общо взето и аз мисля като повечето от вас.

Град
    smolian
    Най точната възраст е 17 год. за момиче и 15 за момче( като се има в предвид,че всъщност момчетата започват половия си живот със самозадоволяване ).

Цитирай Първоначално написано от dqdotomi Виж мнението
    Най точната възраст е 17 год. за момиче и 15 за момче( като се има в предвид,че всъщност момчетата започват половия си живот със самозадоволяване ).
    И как го изчисли точно това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си