- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Старт на половия живот
Я, да ви питам аз сега.. (Сигурно е имало такава тема или подобна на нея, обаче не я открих.)
Ето го и въпроса: Кога, според вас, е нормално едно момиче да започне да води полов живот?
P.S. Това е един доста оспорван въпрос.. Да видя какво мислите вие!![]()
Да ,има такива теми назад по страниците и колкото и пъти някой да го зададе този банален въпрос,толкова пъти хората се изреждат да казват едно и също. Няма определена възраст , трябва да се чувстваш готов и да имаш висока сексуална култура.Може и да се намерят някои бесни девственици,които да твърдят ,че под 25 е грешно,ама не е такa![]()
maDamn
Не можем да кажем точна възраст, защото при всяко момиче е различно. Ако момичето иска да го направи и е намерило човек, с когото да го направи, то няма лошо тя да го направи
Все пак гледайте да сте поне на 14, та да е що-годе законно.
когато се чувства готова и е освен физически готова, и акъла да и е в главата и да знае кво прави
ама това не значи че веднага след като дойде цикъла при момичето е зелена светлина за старт
моето мнение е от 16г до 18г (не че нещо но преди това ми се струва избързване а пък след ходи питай за кво се пази...)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Доста банална тема, вземайки под внимание "модерните" тенденции за половото развитие на младежта. Както и да е. Да речем, че 18-19 е прилична възраст.
А защо никой не пита кога е "нормално" едно момче да започне своите креватни приключения? Или отговорът ще бъде: когато му пуснат?
Когато е изчела достатъчно, че да не пуска теми "Бременна ли съм?". И за предпочитане, да има цикъл поне от 2-3 години.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Когато има достатъчно акъл в главата сиспоред мен не е нормално момиче, което не знае как да се предпазва от забременяване а-у да води полов живот с навярно човек, който е също толкова неграмотен в това отношение, колкото самата нея
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За мен е по-нормално да е поне на 16 години, че тогава уж се приема, че момичетата сме по-зрели и можем да се предпазим, и знаем как да си доставяме удоволствие , един вид. Не знам.
Най - важното е да се чувства готова и да го иска сама, но това не означава, да почнат да се чукат на по 12-13 години.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пролетта според мен. Тогава потичат реките.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Когато може сама да поеме всички отговорности и съответно последици като евентуална бременност, т.е. след 18.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Когато го пожелае самата тя.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
има ли значение кога? или на колко години? Може да има и хора, които са вече на 20-21 и да не се чувстват готови, нали ?Зависи от човека и най-вече от разбиранията за "полов живот"
![]()
Да не си готов на 20 години е сбъркано.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мхмм.. Пуснах тази тема, защото попаднах в "спор", така да го наречем, с една приятелка и ми беше любопитно да чуя, и вашите мнения. Общо взето и аз мисля като повечето от вас.
![]()
Най точната възраст е 17 год. за момиче и 15 за момче( като се има в предвид,че всъщност момчетата започват половия си живот със самозадоволяване ).