- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви помогнете ми !
Ами моят проблем е че преди близо седмица с приятелят ми бяхме заедно аз съм девствена той обаче си вкара пръстите в моята вагина така и така не се стигна до секс но това не ми е проблема . Проблема настъпи вечерта на същия ден когато започнаха ужасни болки в слабинити и ниско в коримната област . Същите болки изпитвах когато той си пъхаше пръстите . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА НЕТОЧНИТЕ ИЗРАЗИ !!!!
Защо не му каза да спре при положение, че не ти е било комфортно?
Каква е честотата на тези "ужасни" болки? Проявяват ли се при движение?
Да при движение просто има в моменти в които немога да продължа да вървя . Болката се появи когато станаха пръстите 3 . И му казах и затова не се случи нищо .
Стимулирането на половите органи е деликатен вид дейност и е препоръчително да бъде практикувана с внимание, нежност и лубрикант. Особено ако към инструментите на удоволствието прибавим пръсти (включително свити в юмрук), вибратори и всякакъв вид нетрадиционни, задоволяващи плътското желание прибори.
В твоя случай най-вероятно става дума за разстягане на вагиналния отвор, имайки предвид девствеността ти и, вероятно, дърводелските умения на твоя приятел.
Защо не отидеш на гинеколог?
Приятеля ми няма вина аз бях много притеснена нормално и наистина бях се стегнала цялата след това взех да треперя супер много от страх да мислех за гинеколог и ако това неотшуми до ден-два смятам да посетя гинеколог защото се притеснявам наистина много .
Голяма част от заболяванията и болките се контролират и отприщват от главната навигационна система, позната ти още като мозък. Ако не се настроиш позитивно спрямо случващото се около теб, има голяма вероятност да си навлечеш ненужни грижи и притеснения, които впоследствие могат да прерастнат и във физически дискомфорт. Ако те тресе чак толкова те съветвам още утре да посетиш гинекологичния кабинет.
Успех и знай, че няма нищо страшно в опознаването на собственото ти тяло.
Защо всеки прибягва към пръсти,не е ли по-добре отварянето да е с пениис,по-качествено е,а болката е по-малка :Х
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Ами сигурно е от нагласата мен ме е страх не от това че ще го направя а че ще се изложа
Дафнике, моме, страхът от излагация при секс е рожба на малоумните обществени разбирания за хорските взаимоотношенията от интимно ниво. На 15 години си и единственото, за което трябва да се тревожиш е поддържането на добра лична хигиена. Нищо повече. Не се влияй от глупостите на простолюдието.
Много ти благодаря за съветите смятам да бъда с този човек по този начин защото сме заедно от 3 месеца и той до сега не ми е намеквал но го разбирам той е на 18 и нормално е да иска секс
3 мъжки пръста са много, а болката е продължителна. Пробвайте с пениса му, ще стане по-бързо![]()