.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Нокти

Нокти

Ако можете да ми предложите някакви масла или заздравяващи лакове, защото ноктите ми са меки и много се чупят, а искам да си ги пусна малко. Ползвах маслото на Икаров, но поне при мен нямаше особен ефект, а доста го хвалеха.

Защо така... хмм, странно, на Икаров всички продукти са много добри, сигурно не си го използвала достатъчно дълго време, то не може от 3 пъти и да стане. Използвай на perfect разни заздравители, пази ги повече, мажи ги с лимон, прави си от т'ва ,което вече споменах в една тема - слагаш вода, вътре 4 лъжички сол ,разбъркваш (без лак трябва да си) ,потапяш си ноктите за около 20-30 минути, после изсушаваш с кърпа, също много помага.

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Защо така... хмм, странно, на Икаров всички продукти са много добри, сигурно не си го използвала достатъчно дълго време, то не може от 3 пъти и да стане. Използвай на perfect разни заздравители, пази ги повече, мажи ги с лимон, прави си от т'ва ,което вече споменах в една тема - слагаш вода, вътре 4 лъжички сол ,разбъркваш (без лак трябва да си) ,потапяш си ноктите за около 20-30 минути, после изсушаваш с кърпа, също много помага.
    Маслото го използвах около 2 месеца и спрях. Правила съм това с лимона и солта при тях забелязвах ефекта, а в момента си слагам калциев гел на Perfect. Странно, но ноктите ми продължават да са меки, не знам защо, може да е от липса на витамини. Благодаря ти все пак. Някой, ако има други идеи, да казва.

Да, забравих да кажа, че и начинът ти на хранене им се отразява, така че се храни по-здравословно ,за да бъдеш по-здрава и ти самата, не само ноктите. Аз пия и калмацин, много голям ефект виждам върху косата си, както и ноктите, а се води хранителна добавка, доволна съм.

Banned Мега фен
    йод,повече време с маслото - на мен ми помогна на около 4-5тия месец,пази ги, преди лак винаги заздравител като основа,приемай вътрешно витамини/добавки/здравословно хранене, по-малко препарати по ноктите -използвай защитни ръкавици ..

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    йод,повече време с маслото - на мен ми помогна на около 4-5тия месец,пази ги, преди лак винаги заздравител като основа,приемай вътрешно витамини/добавки/здравословно хранене, по-малко препарати по ноктите -използвай защитни ръкавици ..
    Ами от йода ми казаха, че ноктите се забоядисват, така ли е?

Banned Мега фен
    ^ да,стават жълтеникави,но ще изтърпиш ! .. и си слагай само в основата на нокътя,то другия е израснал така че няма смисъл.. аз като си сложа и ако следващите дни не слагам ноктите ми си стават същите - белички

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Лимон и зехтин преди време като имах къси нокти си правих тази смес
    Може да пробваш ,но за всяко нещо се изисква търпение

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Сложи си гел-лак. Седи по няколко седмици, прави ти ноктите по-дебели и много здрави и устойчиви и така те си порастват самички без абсолютно нищо да им правиш. Ще питаш не е ли временно, всички методи ако работят, ще е докато ги мажеш (с лимони, масла). А не вярвам да ти се седи без лак месеци, за да се мажеш всеки ден с нещо, след което като се лакираш веднъж с тия гадните лакове от магазина ще ти станат същите ноктите.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И както са й тънки ноктите, реши ли да си махне гел-лака, ще бъдат направо като хартия...
    Мажи ги с масла. Те регулират влажността на нокътя, задържат колкото трябва в него и оставят излишната навън. Както ти казаха, храненето е важно. Яж плодове и зеленчуци повече.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

^ Не знам кой ти го е казал, но при слагане и махане на гел лак, ноктите не се пилят - съответно не се променя по никакъв начин естествената им дебелина.

Град
    Варна/Русе
    Добре, аз съм го виждала с очите си, на всичкото отгоре имам курс за маникюристка.

Добре, хубаво. И аз го виждам с очите си - върху себе си. Нека момичето да знае всички възможности и да си избере. Но ако иска бърз резултат и по време на растежа, също да има хубав маникюр - това си е добро решение.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе най-добре е с масла,заздравители и витамини,защото ако последва съвета ти след махането на лака те все още ще са си меки и чупещи се ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аз също съм за витамините и за мене това което правиш като хранене и спорт са единствените неща, които помагат на коса, кожа, нокти. Обаче ако иска да са и хубави сега и веднага и да си има лак защо не. Ако 2-3 месеца ходи без маникюр и се маже с какво ли не (дано да има ефект) и после за една седмица или две започне да се лакира с лаковете от магазина, пак ще е в същото състояние. Формалдехида, толуена и другите отрови в тях буквално разяждат ноктите (поне в Shellac-a ги няма) . Все си мисля, че всички имаме тия проблеми от ранни години, само защото от малки сме се лакирали с тия боклуци. Честно ти казвам, от 3-4 години съм така, че ако искам нокти, трябва да ходя година без лак и в момента, в който ги лакирам и след 3-4 дни го махна - отдолу всичко е (да не казвам изгнило), ама омекнало, изпочупено на дупки. И няма лак на Манхатън, няма на Голдън роуз, няма на Римел, Есънс и какви ли още не - всички са еднакви.Друг е въпроса, че и в заздравителите тип Пърфект ги има абсолютно същите неща, само без цветните пигменти и не помагат.

Град
    Варна/Русе
    За това базата преди лака е задължителна. Тя не съдържа формалдехид.

Аз също знам, че след махането на гела ноктите са по-зле, защото през него не могат да дишат. Но и това е вариант. Смятам пак да почна маслото на Икаров и да приемам някакви витамини, може отново да направя и тези със солта и лимона, но за сега не смятам да си слагам гел.

Град
    Варна/Русе
    Има разлика между UV гел и гел лак. Иначе то и с лак не могат да дишат.. по принцип те няма и какво да дишат, защото ноктите са мъртви клетки.

Аз знам от познати, които са си слагали UV гел, че след това ноктите са по-зле, от колкото са били преди него. Не знам как ще повлияе на моите (които и без това са меки и чупливи ) и затова за момента не мисля да си слагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си