.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от assd Виж мнението
    Да, и аз мислех втория вариант, ама ми е много интересно какъв е пътя изобщо от кърджали до мелник? сигурно има път през смолян и нататъка ама ще е ужас. направо през гърция сигурно ще е по-пряко едва ли не

иначе скивайте каква карта яка http://www.maxconsult.bg/images/useful/useful_83_bg.jpg
    Картата е много найс да ! Иначе , пътя там както обикновено е кошмарен , особенно сега след топенето на снега там .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Супер фен
    е тогава 100% ще мина от там, щото съм екстремист. другата седмица петък-събота ако всичко е точно отивам и в понеделник-вторник давам снимков матрял. естествено зависи от пасажерите дали ще искат екстремна обиколка по чукарите.
    само да се науча да сменям гума, че за 6 години откакто съм шофьор не съм пукал гума, да чукам на дърво а правих курс около 2х2000 км миналата година, сигурно съм голям късметлия

Араповски манастир, има оргромен двор с късо изкосена трева на големия двор има кокошки който са полсуши и си играят с хората и са екзотични не са обикновенни защото имат по тях жълто, лилаво , червено и още мн други цветове а извън самият манастир има поляна на която хората като отидат си носат скара и плажни кърпи и ядат пият и т.н. аз като бях там преди месец беше пълно с хора супер мн хора има а сама цървка е доста стара и е много красива отиди там ще останеш с много хубави спомени,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си