- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде може да се отиде за 1 ден да се види нещо интересно?
Къде да се отиде, без рилския манастир обаче. И да не е повече от 200-300 км в посока. щото няма още бойковски магистрали нали/
Пускам темата тука, щото в кофата са големи педали и буквално и преносно.
Да поясня не отивам с никого конкретно, така че не ми трябва нищо романтично, просто нещо да се разгледа, да се наяде човек на корем и да се върне вечерта
мерси
е, витоша, на витоша всеки е бил. мелник, става ли? някой ходил ли е?
Белоградчишките скали ми дойде първо на ум!
Мелник е красиво и спокойно,ама пътя ще ти дойде в повече. Уморително е!
maDamn
Бих ти предложил белоградчишките скали на 3 часа път от софия са много са интересни и можеш да отидеш след това до баба вида във видин, мелник е далече от видинско съм и гарантирам че ще ти е интересно ако имаш време и до пещерата магурата може да идеш
Крушунските водопади, Кайлъка в Плевен, Сръбската граница, Баба Вида, Велико Търново.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стария град на Пловдив , Белоградчик , Копривщица , оф много са не ми се изброяват всичките , някво по-конкретно желание ? Планините за момента не са най добрия варянт , поради факта че на доста места е кално , особенно в по-високите части![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Най-добре си вземи , книжката със 100-те Н.И.О. на БГ и си избери![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Значи, Пловдив, Велико Търново и в Рилския манастир съм ходил много пъти. Копривщица, Белоградчишките скали и Мелник мисля, че трябва да отида май.
На крушунските водопади съм ходил с фолксваген клуба, там си правеха сбирките
Някакви други предложения?
А, слушайте, а как според вас да оптимизирам маршрута ако искам да видя за 3 дни и трите - Копривщица, Белоградчишките скали и Мелник - някак в трите края са![]()
Дайте вариант за 3 дни с 2 нощувки по път да видя нещо интересно, че аз съм много мързелив, сега съм се навил, таман да видя няколко наведнъж, защото друг път едва ли ще ми се доходи
Нещо като кръгов маршрут с отправна и крайна точка София![]()
Последно редактирано от assd : 05-02-2012 на 19:14
Мелник е 1 час път повече но той може за един ден на повече от 1 място да иде примерно тръгва в 7 сутринта в 10 е в белоградчик в 11 тръгва към магурата 12.30 тръгва от магурата в 13 е във видин стои до към 16 и си тръгва за софия мелник е хубав но не е нищо особено
Копривщица е близоМного красиво място е,Мелник също има къде да спите и то на нормални цени,тъй като повечето хотели са "домашен" тип. Преди 2 години в един семеен хотел 12 лева нощувка в тройна стая на човек.Ама сега цените на знам как са. Белоградчик не съм ходила,ама имам мерак.
maDamn
Перник, ма като се замисля по-добре не , макар и да си от голф клуба . Язовир Искър , Боровец , Самоков , Банско , Разлог , хиляди места брат , пали голфо ии да те нема .
човека пита за 1 ден в мелник е хубаво но освен готините къщи няма нищо друго белоградишките и бабата трябва да се видят а и май другия четвъртък в баба вида ще е безплатно
То това е Мелник град (голям колкото малко село) с стари къщи
Отиваш в Белоградчик, спиш, после в Копривщица, спиш, после в Мелник, спиш, после се прибираш. Пътьом отскачаш до Панагюрище, Доспат или някъде из Пирин![]()
Dr. Gregory House
^ Имай предвид ,че става дума само за 1 ден , ти му направи план график за цяла седмица![]()
N1ksun от 2 3 мнения разбрах че си гоуем спамер (не казвам че е лошо и аз съм такъв)
Никсъне - пича каза че може и за три дена с две нощувки. Аз за туй - инак за един ден - да се мотне някъде около СофияНе малко язовири има в близост.
Dr. Gregory House
Трявна (и Тетевен, наблизо е) е уникааална! Супер яко е да се разходиш из центъра нощно време, докато слушаш "Неразделни" на Пенчо Славейков. Нямам идея обаче къде се намира спрямо София :д
Бачково е готино. Отиваш, разхождаш се из горичките, купуваш си мед от сергията, ядеш в "Джамура" и се прибираш.
Не съм с голф, споко, но на стадина на миньорО съм бил не веднъж
Еми значи как според вас трябва да се движа София > Копривщица > Перперикон (спане)> Мелник (спане)> София
или София > Мелник (спане) > Перперикон (спане)> Копривщица > София
като вземем предвид пътя, и все пак мисля да спя в мелник, щото като се напия с вино, логично е нали ...
нещо северна българия ще я пропусна, не ми се ходи до тия скали честно казано![]()
Последно редактирано от assd : 05-02-2012 на 19:37
Копривщица, Перперикон, Мелник. На трезва глава зяпаш квото зяпаш, после се натряскваш като коч и идваш в София да си доспиш
Инак ще се нашиеш като смок, и после ще ти е криво![]()
Dr. Gregory House
Да, и аз мислех втория вариант, ама ми е много интересно какъв е пътя изобщо от кърджали до мелник? сигурно има път през смолян и нататъка ама ще е ужас. направо през гърция сигурно ще е по-пряко едва ли не
иначе скивайте каква карта яка http://www.maxconsult.bg/images/useful/useful_83_bg.jpg