- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам идея как да постъпя ..
Значи проблема е в едно момче .. От доооста време с него се забиваме .. но няма развитие . Той е в класа ми . Аз съм нова в това училище.Ииии той до колкото знам е бил много добър приятел с едно момиче от класа още преди аз да се появя.С нея дори се сприятелихме и сме често заедно .. Тя си има сериозен приятел от доста време и не го крие ( Обвързана е във фейсбук , показва СМС-и от него ...) Но въпросното момче флиртува с нея пред очите ми ! ЗНАЕ че е заета и че тя никога няма да погледне на него като на повече от приятел .. но продължава .. Не знам какво да направя ! Всичко беше идеално .. а сега с нея ........ Да го зарежа ли !? Да спра ли да се занимавам с него ? Знам че на момчетата не им е проблем да се закачат с много и същевременно да имат чувства към 1 ., но това минава всякакви граници .. дразни ме също и факта , че мен ме ревнува ... и когато съм близо до друго момче той идва до нас и буквално настоява да се махна от момчето .. ужасно е ! Имам чувства към него .. но не мога да търпя ! Да изчакам ли още ? Помогнете ми !
К'во да ти кажа.... ударил го е хормона въпросния младеж. Не знам какво се закача с други, а същевременно ти държи сметка с кого дружиш и т.н. Ако отново ти каже с кого не бива да бъдеш, то просто му отвърни, че от доста време се зарибявате, имаш симпатии към него, но не доумяваш защо той така флийртаджийски се държи с други момичета, а после ти държи сметка с кого си се срещала. Кажи му че не ти е никакъв така да те следи и да ти забранява.
Общо взето, аз бих стояла на страна от въпросния, без да се опитвам да постигна нещо специално.
Ахааа момченце - пчеличка
Седни си на дупето.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да го зарежеш ли? Та вие дори не сте гаджета.
Не виждам за какво да го чакаш, явно е, че само си играе с тебе и иска да зарибява обвързаната.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
е добре .. защо му е да се забива с мен ако няма никви чувства !!?
Когато момче и момиче са по-добри приятели,възможно е между тях да има отношения,които отстрани да изглеждат като свалки или дори връзка,без реално никой от двамата да изпитва нещо повече от приятелство към другия.И реално те не гледат на това като на странно поведение.Виждал съм го много пъти,понякога и аз съм се усещал,че се държа така.Приятелката ти как реагира на това му държание?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Емиии .. тя никога не му е давала някакви надежди ! Бяхме на няква си екскурзия до София и с него се натискахме в някъв си музей .. и тя даже ни бъзикаше ' О влюбените ' .. и тя мислеше , че ние ходим .. И те до колкото знам миналата година са били много близки .. като приятели ..! А тя дори ако той се закача с нея се държи някак си по детски .. смее се или му се кара .. крещи му даже .. той и гледаше някви СМС-и на телефона и вика ' дай да видя сега кво пишеш на гаджето ' .. абе общо взето не показва няква ревност спрямо нея .. не му пука ако друг я забива .. ама пак се притеснявам ....
Айде да изясниш ти какво искаш? Момъка явно не му пука за никоя от вас, кеф му е да си упражнява риболовните умения.
Dr. Gregory House
Е не мисля така .. нямаше да се занимавам с него ако подозирах , че не му пука !
Екзистенциалния въпрос е на колко сте?
Иначе- ми вие не ходите, може да си "зарибява" всяка пред теб... нямаш право да се сърдиш, все-пак не ходите... намери си нещо по-сериозно, щото и ако тръгнете няма да е за дълго, като гледам е от ловците ахах а на тях им омръзва като видят , че проявяваш интерес и си тотално тяхна - порасни и ще разбереш за какво иде реч![]()
То не е нужно всичко да се върти около теб. Както и се случва.
Dr. Gregory House
мм .. на 15 сме и двамата .. е добре защо му е да се забива с мен .. и то не е само закачка .. от януари мисля сме така ... ииии просто нищо повече .. държим се за ръце чат пат .. натискаме се .. той обикновено виси при мен .... има ли възможност да е само на ебавка с мен ?
Не самоч е има възможност ами си е точно ебавка. Пича тренира как се ловят паткиЩото като стане на дърти години ще е смешно ако не може. Сега му е времето, впрочен и на теб.
Dr. Gregory House
Има, да- аз бях така, ръце целувки, спахме гушнати, живеехме буквално заедно от време на време .. чатове матове и той те така висеше при мен , обаче официално нищо не е било- пред компаниите нема баце- непознати отсекъде, мацките му се хвърлят на врата , пък аз нека си стоя проста настрани. Ето тука ти е и на тебе грешката-ми омръзнала си му, видял е, че си готова да си негова, писнало му е да е само зарибявка, пък явно е малък още за гаджИта и преминава към следваща... кофти тръпка, аз дори на почти 21 отново я изпитах и наистина- спри по-добре, защото ще има мнооого рев с тия фалшиви надежди и въдички , къде ти ги пуска
Ама тъпото е , че аз наистина се привързах към тва момче ... и ми се струва супер земен и адски добричък като сме двамата насаме .. имаше един период дето ме насилваше буквално да ходя у тях .. и след като за пореден път му казах нали така небрежно , че не искам ми каза ' ми аз пък ще извикам Катя ' при което на мен ми стана МЕГА тъпо .. щото кво ме заплашва .. та аз съм разочарована вече .. очаквах да е различен ..
Те като са само с теб мнг ясно че са перфектни, прекрасни и етц. ама иначе как биха могли да наранят егото си като покажат чувства пред компания или нещо. Абе остей го, нека си вика когото иска- само се излагаш пред него- като играчка си му, че даже и поомръзнала
Той просто не знае какво иска. Ударил го е хормона и е като пчеличка, която се разхожда от цвят на цвят. Според мен не си струва да се занимаваш с него, когато е напълно възможно той да се сваля с други пред теб!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Всъщност той много добре знае какво иска - забавление. И ти му го предоставяш на тепсия, просто зарибявка, без задължения и сериозни разговори. Разиграва те, а ти се връзваш, мислейки си и заблуждавайки се, че щом от време на време има някакво "развитие" той не е безразличен.. съвета ми е да спреш да се занимаваш с него, да намериш някой свестен. А и още повече когато спреш да му обръщаш незаслужено внимание ще дотърчи обратно.