- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с първият му братовчед
Да, да, да... случва се. Мен па ми се случва да гърмя някви хора периодично, щото съм човек и правя грешки.
Миме и ти не блестиш с акъл. "Една изневяра не е нищо, когато хората се обичат." Ма аз ти свалям звездици, мила, тва че еба други, не значи, че ти не си ми достатъчна...
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Chaco, виж сега .. аз не искам да убеждавам някой в моето виждане. Просто казвам, и не знам дали блестя от акъл.. ама недей да си толкова остър, става ли ? .. Няма нужда просто. Ще те питам, когато някоя мацка ти вземе душата, и много я обичаш ,как несъзнателно ти просто ще й простиш. Знаейки , че това е просто една грешка. Не казвам, че ще ти се случи.. пожелавам ти никога да не ти се случва, и все пак .. не я укорявайте толкова, авторката.. по-добра няма да я направите !
![]()
Ми тая мацка ще живее всичките години до мен с представата, че ако направи нещо такова, ще я изхвърля като мръсно куче, при цялата ми обич. Аз едностранно ли ще инвестирам във връзката или ще очаквам нещо и от отсрещната страна. Ако толкова много ме цени и тя, че да заслужава обичта ми, значи ще може да ме постави над временния сърбеж под пубичната кост.
А езикът ми е парлив, щото така преценявам кои хора могат да вникнат в смисъла на думите, без да трябва да им се поднася по подходящ начин.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Да бе ще и прости само като я подсече с кола ...![]()
По темата немога да пиша , щото само мисълта за това което е направила ме отвращава !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Тъкмо да те похваля, че си, пък ти сама се дисквалифицира. Нямам против твоето мнение и се радвам, че въпреки приказките ми го защитаваш.
Ти или не знаеш какво е да обичаш някого или не обичаш приятеля си толкова много колкото твърдиш . Според мен си адски объркана. Кажи истината на момчето и той сам ще прецени дали може да ти има доверие и да продължи връзката ви или ще се разделите . Не искам да те обиждам както някои са направили понякога човек прави грешки .
Аз не знам дали бих могла да простя изневяра. Зависи от много неща. Зависи също дали имаме семейство. Зависи и дали аз съм виновна.
Авторке, не те знам какво ще правиш оттук нататък, но аз ти предлагам да кажеш истината на твоя приятел, за да си направи правилните изводи относно братовчед си, щото това е тежък удар под кръста от негова страна...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Е все пак това е хипотетично,де. Не смятам някога да пренебрегвам мъжа до себе си !
cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Говориме ако вината е изцяло негова. Иначе ако е и твоя , би трябвало по смекчено да го премеш и да направиш така , че да не се повтаря отново , ако искаш да си спасиш връзката разбирасе
.
Съгласна съмПросто си разсъждавам за всякакви ситуации, случили се около мен и не само, тъй като нямам друга работа в момента
Факт е, че комуникацията е най-важното нещо за една връзка
![]()
За мен една от най-основните причини при изневерите е тръпката. В една връзка рано или късно си отива първоначалната тръпка. Да, може да има други тръпки и любовта придобива съвсем друг размер, но много хора се изкушават именно от първия флирт, първата целувка, първя секс и т.н.
Ехе, бахти яката дискусия докато ме няма, ще чакам някой пак да пусне такава тема, за да се включа и аз. :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...