- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с първият му братовчед
Аз не знам дали бих могла да простя изневяра. Зависи от много неща. Зависи също дали имаме семейство. Зависи и дали аз съм виновна.
Е все пак това е хипотетично,де. Не смятам някога да пренебрегвам мъжа до себе си !
Авторке, не те знам какво ще правиш оттук нататък, но аз ти предлагам да кажеш истината на твоя приятел, за да си направи правилните изводи относно братовчед си, щото това е тежък удар под кръста от негова страна...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Говориме ако вината е изцяло негова. Иначе ако е и твоя , би трябвало по смекчено да го премеш и да направиш така , че да не се повтаря отново , ако искаш да си спасиш връзката разбирасе
.
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Съгласна съмПросто си разсъждавам за всякакви ситуации, случили се около мен и не само, тъй като нямам друга работа в момента
Факт е, че комуникацията е най-важното нещо за една връзка
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не е точно така , представи си че си излязла на купон с прятелки , там идва готиния пич от сънищата ти направо , ти си леко подпийнала и става глупостта ! При това положение неможеш да кажеш , че и двамата сте виновни за случайната глупост , в която емоциите са взели връх ...
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
За мен една от най-основните причини при изневерите е тръпката. В една връзка рано или късно си отива първоначалната тръпка. Да, може да има други тръпки и любовта придобива съвсем друг размер, но много хора се изкушават именно от първия флирт, първата целувка, първя секс и т.н.
Да кажем че не съм те разбраЛ ако можеИ защо да премълчава при раздяла.Най-малкото ще можеш да анализираш ситуацията и да си направиш съответни изводи за напред.Пък и авторката не говори за раздяла засега.Аз си мисля че една изневяра трудно,но може да се прости особено ако СЕ признае от сгрешилият.При други ситуации това е почти невъзможно ако човека,на който са му изневерили има самоуважение и не подлежи в превръщане на изтривалка.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ахх, уупс съжалявам
Не мога да продължа сега разговора, ама да стане ясно , че съм против изневярата, но се опитвам да не съм толкова крайна. Не оправдавам, а се замислям защо се е случило и блаблаблаДано сте ме разбрали. Хубава вечер на всички !
Ние тва искахме да си избистриш. Защо се случва е ясно. Странното е, че дори да са наясно хората, като го извършат, все едно им е дошло като гръм от ясно небе и забравят за последиците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На авторката й е по-наложително да си го избистри.![]()
Нейното толко се е замътило, че и цикълът й може да го разреди.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами честно да ти кажа, това си го искала, така че си пробвала. Няма какво да се лъжем. Осъзнала си грешката си, но късничко. Не е трябвало и този флирт да просъществува. "пробвах" "исках" "изневерих". При тези думи не виждам голяма разлика, като става въпрос за изневяра.