.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    cyclops викаш нека си ги праска пък мен да си ме лъже колко много ме обича и как никога не би ми изневерил и съм всичко за него.Аз нали ще му вярвам и ще се чувствам адски обичната...нищо че сменя по 2-3 на вечер докато е с мен.И да...бившият ти е трябвало да ти каже, а не да те оставя да се чудиш..."Сега пък какво стана,уж всичко беше перфектно пък то се оказа един огромен лъжлив балон".Между другото в разбиранията си за изневярата доста примиренчески го караш и нищо чудно някои някои ден да се възползва от това не в твоя,а само и единствено в негова полза.И да, ако всичко е напълно наред място за иневяра няма.
    Мисля, че не си ме разбрала. Говорих за премълчаването при раздяла. Ако продължава да е с мен вече е друго. А за прощаването също говоря за специфични ситуации...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си